Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aktorius Alecas Baldwinas apsilankė protesto prieš Volstrito politiką organizatorių būstinėje

Aktorius Alecas Baldwinas antradienį parodė remiąs Niujorke vykstančio protesto „Užimkime Volstritą“ („Occupy Wall Street“) dalyvius ir apsilankė judėjimo būstinėje Manhatane.
Alecas Baldwinas
Alecas Baldwinas / „Scanpix“ nuotr.

Tūkstančiai demonstracijos dalyvių, įsilieję į šimtus pasaulio miestų apėmusį judėjimą, išėjo į gatves reikalauti socialinės lygybės ir protestuoti prieš korporacijų godumą.

A.Baldwinas apsilankė demonstracijos organizatorių bazėje Zuccotti parke, kur jį įkvėpė „atsidavę žmonės“, pasidaliję su juo savo mintimis.

Vėliau savo įspūdžiais A.Baldwinas dalijosi socialiniame tinkle „Twitter“.

„Labai dėkoju Aaronui iš Bruklino ir Seanui iš Vinipego už šio vakaro OWS (Occupy Wall Street) pamoką. Ji man buvo pirma. Zuccotti parke yra daug atsidavusių žmonių. Važiuoju namo po vos dviejų valandų OWS“, – rašė jis.

„Roko 30“ („Rock 30“) žvaigždė pateikė judėjimo organizatoriams ir savo pasiūlymų.

„OWS turėtų prisidėti prie kurios nors įstatymų leidimo politikos. „Užimkime“ strategija gali būti sėkminga. Bet dėl ko galėtų sutarti kiekviena grupė atskirai? Mums reikia sveikos bankininkystės sistemos šalyje. Mums reikia tvirtos kapitalo rinkos. Mums trūksta veikiančių įstatymų“, – rašė jis savo „Twitter“ profilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius