-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Arquette'as prisipažino turėjęs santykių su padavėja Jasmine Waltz

JAV aktorius Davidas Arquette'as po išsiskyrimo su žmona Courteney Cox prisipažino, kad turėjo santykių su pradedančia aktore.
Cox ir Arquette'as
Cox ir Arquette'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dalyvaudamas bičiulio Howardo Sterno vedamoje radijo pokalbių laidoje D.Arquette'as kalbėjosi apie savo skyrybas po 11–kos santuokoje išgyventų metų. Nors pora jau ne vieną mėnesį gyveno atskirai, tačiau apie santuokos nutraukimą oficialiai buvo pranešta tik šį pirmadienį.

Aktorius laidoje prisipažino turėjęs „lytinių nuotykių“ su 29–erių metų baro padavėja Jasmine Waltz.
Laidos šeimininkui D.Arquette'as sakė, kad su Jasmine negyvena, bet „kartą ar du ... turėjo su ja lytinių santykių, nes tie nuotykiai leido jam pasijusti labiau vyrišku“.

Aktorės karjeros visais įmanomais būdais siekianti J.Waltz jau kurį laiką garsėja savo nuotykiais su Holivudo garsenybėmis. Moteris buvo siejama su daugeliu, pradedant laidų vedėju Ryanu Seacrestu, baigiant dainininku ir aktoriumi Jesse'iu McCartney.

J.Waltz taip pat yra dirbusi padavėja populiariausiuose Los Andželo vietose, įskaitant naktinį klubą „Les Deux“ ir italų restoraną „Bell“.

Labiausiai Jasmine išgarsėjo šią vasarą, kai Lindsay Lohan pareiškė, jog padavėja sudavusi jai per veidą, kai ši šventė savo gimtadienį Los Andželo naktiniame klube „Voyeur“.

Pasak aktoriaus, skyrybų iniciatorė buvusi C.Cox, kuri pareiškė, jog nebegalinti daugiau pakęsti jo nesubrendėliško gyvenimo būdo.

„Ji man pasakė, kad daugiau nebenori būti mano motina, – pasakojo D.Arquette'as laidoje. – O man tas jos bruožas patinka... ji nebesakė: „daugiau to nedaryk“. Ji pavargo man prikaišioti“.

D.Arquette'as prisipažino, kad skaudžiai išgyvena išsiskyrimą ir „maldavo Courteney sugrįžti“ pas jį.

Dabar po truputį aktorius grįžta į įprastines vėžes. Tačiau atvirai apie santykius su J.Waltz papasakojusi kino filmo „Klyksmas“ žvaigždė pabrėžė, kad į juos įsivėlė jau būdamas vienišas.

Nors ir prisiėmęs kaltę dėl sutuoktinę trikdydavusių savo veiksmų viešumoje, D.Arquette'as išvardijo ir keletą C.Cox trūkumų.

„Ji mėgina spręsti visų problemas. Ji yra visų mama, todėl ir nenori daugiau ja būti man“, – sakė jis.

„Aš ją myliu visa širdimi, o ji visa širdimi myli mane... Mes mėginame būti tikri vienas kitam ir patys sau... Noriu, kad ji būtų laiminga, net labiau nei trokštu laimės sau“, – pridūrė aktorius, baigdamas pokalbį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius