-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alexas Pettyferis pretenduoja į pagrindinį vaidmenį erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizacijoje

Jaunas, tačiau jau spėjęs sužibėti britų aktorius ir modelis Alexas Pettyferis (23) įvardijamas kaip vienu iš realiausių kandidatų atlikti pagrindinį vaidmenį pastaruoju metu itin populiarios knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (angl. Fifty Shades Of Grey) ekranizacijoje.
Alexas Pettyferis
Alexas Pettyferis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Justjared.com praneša, kad A.Pettyferis nusifilmavo bandomosiose kino juostos scenose ir jam teko suvaidinti pagrindinį herojų Christianą Grey pikantiškoje sekso scenoje. Alexo vaidybą vertino būsimo filmo režisierius Gusas Van Santas.

Pranešama, kad režisierius pateikė A.Pettyferio bandomąsias juostas filmo prodiuseriams, kurie ir turėtų tarti lemiamą žodį.

Pagal britų rašytojos E.L.James erotinę knygą kuriamoje kino juostoje bus pasakojama apie Anastasią Steele, kuri yra įstrigusi seksualiniuose santykiuose su keistuoliu milijonieriumi Christianu Grey.

23-ejų aktoriui A.Pettyferiui apsinuoginti prieš kameras – ne naujiena. Prieš tai A.Pettyferis suvaidino nuotaikingame filme „Magiškasis Maikas“, kuriame jam teko atlikti jauno striptizo šokėjo vaidmenį. Kartu su Alexu vaidino ir seksualiausiu planetos vyru tituluotas Channingas Tatumas.

Žmonės.lt anksčiau rašė, kad vienas iš pretendentų į Christiano Grey vaidmenį yra Holivudo garsenybė Ryanas Goslingas, o dėl Anastasios Steele vaidmens varžosi Mila Kunis ir Emma Watson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius