-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney renesansas: kas dieną vis geresnės formos (nuotraukos)

Panašu, kad grįžta senoji Britney Spears: naujausiose nuotraukose dainininkė įamžinta skaisčia oda ir gerokai sulieknėjusi.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.

Nuosmukį asmeniniame ir profesiniame gyvenime iškentėjusi B.Spears šeštadienį pastebėta puikios formos išeinanti iš įrašų studijos, kurioje rengia savo naują albumą.

Nuotraukose 28 metų Britney užfiksuota puikios nuotaikos, rankoje laikanti savo mėgstamą šaltą kavą. Nors dainininkė mūvėjo paprastučius džinsinius šortus ir vilkėjo palaidinę, atrodė sveika ir tvarkinga – tai ryškus Britney pasikeitimas.

Tik prieš mėnesį ji buvo užfiksuota itin susivėlusi, kai, matyt, nekruopščiai išplovė priaugintas plaukų sruogas.  Dar prieš mėnesį spaudą pasiekė liemenėlės neseginčios popprincesės nuotraukos.  Tokios nevykusios fotografijos suerzino B.Spears tėvą ir šis uždraudė dukrai eiti iš namų be apatinių.

Britney vaikinas Jasonas Trawickas minimas kaip vienas iš svarbiausių žmonių, padėjusių grįžti į vėžes. J.Trawickas – buvęs jos vadybininkas, tačiau iš šių pareigų pasitraukė, kai poros santykiai tapo rimti.

Kaip dabar atrodo BSpears, galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius