Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears vaikų tėvą Keviną Federline'ą ištiko širdies smūgis

Pastaruoju metu antsvorio kankinamas buvęs šokėjas ir dainininkės Britney Spears sūnų tėvas Kevinas Federline'as patyrė širdies smūgį. Vyras tuo metu Australijoje filmavosi šou, kuriame antsvorio turintys žmonės bando sulieknėti.
Kevinas Federlineas
Kevinas Federline'as / „Scanpix“ nuotr.

33-ejų K.Federline'as buvo skubiai pristatytas į ligoninę iš laidos „Excess Baggage“ filmavimo aikštelės.

Dailymail.co.uk praneša, kad K.Federline'ui pradėjo stipriai skaudėti širdį, pakilo spaudimas. Ligoninėje buvusiam šokėjui buvo atlikta daugybė tyrimų. Planuojama, kad ligoninėje jis praleis mažiausiai parą.

„Kevinas mėgino įveikti amerikietiškojo futbolo lygos iššūkį, – teigė „Channel 9“ atstovas spaudai. – Jis įvykdė savo užduotį, pagal kurią turėjo nubėgti tam tikrą atstumą ir sugauti kamuolį. Tačiau, kai jo laidos partneris vykdė tą pačią užduotį, Kevinas pasiskundė skausmais krūtinėje ir padažnėjusiu širdies ritmu.“

„Be abejonės, filmuojant tokį šou visada budi medikų brigada, – sakė atstovas. – Jie suteikė Kevinui pirmąją pagalbą ir pasirūpino skubiu nugabenimu į kliniką.“

Penkių vaikų tėvas filmuodamasis „Excess Baggage“ laidoje sveikatos problemų turėjo ir anksčiau – jį buvo ištikęs saulės smūgis, kuomet filmavimai vyko vakarinėje Australijoje.

Šou pradžioje K.Federline'as svėrė 105 kg, jis sakė sutikę dalyvauti laidoje, nes vėl nori būti sveikas ir sportiškas.

„Scanpix“ nuotr./Kevinas Federline'as ir Britney Spears
„Scanpix“ nuotr./Kevinas Federline'as ir Britney Spears 2005-aisiais

Su dainininke B.Spears K.Federline'as buvo susituokęs trejus metus, santuoka iširo 2007-aisiais. Netrukus po skyrybų vyriškio svoris ėmė sparčiai augti.

K.Federline'as yra B.Spears sūnų – šešerių Seano ir penkerių Jaydeno Jameso – tėvas. Su ankstesne drauge Shar Jackson Kevinas susilaukė dukters Kori Madison, kuriai dabar devyneri metai, ir sūnaus Kalebo Michaelo, kuriam dabar yra septyneri. Su dabartine mylimąja Victoria Prince 2011-aisiais susilaukė dukrelės Jordan Kay.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius