Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Britų komikui Sachai Baronui Cohenui – 40 metų

Britų komikui Sachai Baronui Cohenui šį ketvirtadienį, spalio 13 dieną, sueina 40 metų.
Sacha Baronas Cohenas
Sacha Baronas Cohenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis humoristas vaidino įsimintinus personažus Ali G, Boratą ir Bruno, taip pat yra iškrėtęs pokštų kai kurioms žvaigždėms, įskaitant futbolo garsenybę Davidą Beckhamą, reperį Eminemą ir popmuzikos atlikėją Paulą Abdul.

S.B.Cohenas, kuris yra susituokęs su aktore Isla Fisher, nelinkęs viešinti savo asmeninio gyvenimo. Tačiau jo 40-ojo gimtadienio proga naujienų agentūra WENN surinko dešimt įdomių faktų apie šią žvaigždę:

– Londone 1971 metais gimęs S.B.Cohenas augo žydų šeimoje ir studijavo prestižiniame Kembridžo universitete.

– Prieš tapdamas garsiu komiku S.B.Cohenas dirbo modeliu ir fotografavosi keliems madų žurnalams.

– Didžiojoje Britanijoje jis išgarsėjo 2000 metais vaidindamas kultiniame televizijos seriale „Da Ali G Show“. Jame jis vaidino komišką pokalbių laidos vedėją, kalbinusį įvairias žvaigždes, tarp jų D.Beckhamą ir jo žmoną dizainerę bei dainininkę Victorią, JAV nekilnojamojo turto magnatą Donaldą Trumpą ir Mėnulyje pabuvojusį astronautą Buzzą Aldriną.

Scanpix nuotr./Bruno pristatymas Londone
Bruno pristatymas Londone

– S.B.Cohenas yra didelis profesionalių teatralizuotų imtynių gerbėjas ir imtynininko Johno Cenos draugas.

– Šis komikas 2007 metais pelnė „Auksinį gaublį“ geriausio miuziklo arba komedijos aktoriaus kategorijoje už komiško Kazachstano žurnalisto Borato vaidmenį.

– S.B.Cohenas nustebino 2009 metų MTV kino apdovanojimo ceremonijos žiūrovus, vaidindamas savo sukurtą personažą – gėjų austrą mados žurnalistą Bruno ir nusileidęs iš salės palubės į Eminemo glėbį. Reperis atrodė supykęs, tačiau vėliau buvo atskleista, kad šis incidentas buvo surežisuotas triukas.

– S.B.Coheno sukurtas personažas Ali G pasirodė popmuzikos superžvaigždės Madonnos dainos „Music“ vaizdo klipe, vairuodamas prabangų limuziną. 2004 metais jis taip pat sakė kalbą per Harvardo universiteto studentų išleistuves.

– Komikas pernai susituokė su savo ilgamete gyvenimo drauge I.Fisher per mažą privačią ceremoniją Paryžiuje. Sutuoktiniai augina dvi mažametes dukras.

– Šis aktorius buvo pasirinktas vesti 2010 metų JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų ceremoniją. Tačiau renginio vadovai persigalvojo, nusprendę, kad jis yra pernelyg nenuspėjamas, ir perleido šią garbę aktoriams Steve'ui Martinui bei Alecui Baldwinui.

– S.B.Cohenas vaidins velionį roko grupės „Queen“ lyderį Freddie Mercury ateinančiais metais pasirodysiančiame biografiniame filme. Šiam spendimui pritarė šios grupės gitaristas Brianas May.

Lions Gate/Acmefilm nuotr./Sacha Baronas Cohenas  Bruno Paryžiuje.
Sacha Baronas Cohenas – Bruno Paryžiuje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius