-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų ūkininkas popdainininkei Rihannai liepė prisidengti

Greta vieno Didžiosios Britanijos miestų, Bangoro, fermą turintis ūkininkas leido garsiai popžvaigždei Rihannai jo laukuose filmuoti vaizdo klipą. Tiesa, be išsišokėliškų atvirumų.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Fermeris Alanas Grahamas pasakojo BBC žurnalistams važiavęs pro šalį traktoriumi, kai pamatė, kad dainininkė apsinuogino. Rihanna laukuose prie Bangoro filmuoja naują vaizdo klipą.

„Pamaniau, kad taip nedera. Paprašiau sustabdyti filmavimą ir jie manęs paklausė. Pasikalbėjau su Rihanna, viliuosi, kad ji mane suprato, bet kuriuo atveju paspaudėme vienas kitam ranką“, – sakė jis. A.Grahamas pripažino, kad nežinojo, kas yra Rihanna, kuomet dainininkės atstovai jam paskambino praėjusią savaitę ir paprašė leidimo filmuoti vaizdo klipą jo valdose. Jis teigė niekuomet anksčiau negirdėjęs apie 23-ejų dainininkę, tituluojamą šių dienų sekso simboliu.

„Neturėjau jokio supratimo, kas atvyks. Jei vardas „Rihanna“ ir buvo paminėtas, tegu ji neįsižeidžia, bet man tai nieko nereiškė“, – sakė vyras.

Tiesa, pro ūkininko laukus keliavę britai, akivaizdu, buvo anksčiau girdėję apie dainininkę, mat prie vietos, kur vyko filmavimai, pirmadienį nusidriekė smalsuolių eilės, o dauguma vairuotojų prilėtindavo automobilius, kad bent akies krašteliu žvilgtelėtų į Rihanną.

Rūpi padorumas

A.Grahamas tikino nebuvęs patenkintas tuo, kas vyko jo laukuose. „Na, manau, kad tai – mano žemė, turiu savo moralinį veidą ir man pasirodė, jog tai, kas ten daroma, yra nepadoru. Nieko bloga nelinkiu Rihannai ar jos draugams. Tačiau galbūt jiems vertėtų susirūpinti morale ir dievobaimingumu“, – svarstė britas.

Kaip Rihanna atrodė filmuodamasi galite pamatyti BBC reportaže, paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius