-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia Valerie Trierweiler laimėjo bylą dėl nuotraukų, kuriose ji – su bikiniu

Buvusi Prancūzijos prezidento Francois Hollande'o mylimoji Valerie Trierweiler ketvirtadienį laimėjo privatumo bylą dėl nuotraukų, kuriose ji įamžinta atsigaunanti po išsiskyrimo atogrąžų paplūdimyje.
Francois Hollande'as ir Valerie Trierweiler
Francois Hollande'as ir Valerie Trierweiler / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paryžiaus Nantero priemiesčio teismas nurodė savaitiniam žurnalui „Closer“ sumokėti buvusiai pirmajai poniai 12 tūkst. eurų kompensaciją ir procentus už jos privatumo pažeidimą. Kompensacija yra mažesnė nei ketvirtadalis maksimalios 50 tūkst. eurų kompensacijos, kurios reikalavo jos advokatai.

Žurnalas, kurio pranešimai apie F.Hollande'o romaną su aktore Julie Gayet išprovokavo pirmosios poros išsiskyrimą, taip pat privalo savo pirmajame puslapyje paskelbti teismo sprendimą.

Tame įžeidžiamame straipsnyje detaliai aprašoma, kaip 48 metų V.Trierweiler kelios dienos po to, kai prezidentas viešai ją metė, išskrido į Mauricijaus salą Indijos vandenyne.

Straipsnyje per keturis puslapius taip pat buvo nuotraukos, kuriose V.Trierweiler ir dvi draugės įamžintos su maudymosi kostiumėliais.

„Padaryta žala yra juo didesnė, nes tuo straipsniu buvo pasinaudota sunkiu periodu, kurį tuo metu išgyveno V.Trierweiler“, – sakoma teismo sprendime.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Žurnalas „Closer“ paskelbė apie Francois Hollande'o romaną su Julie Gayet
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Žurnalas „Closer“ paskelbė apie Francois Hollande'o romaną su Julie Gayet

„Padarytų nuotraukų, akivaizdžiai – su teleobjektyvais, skaičius rodytų, kad ji patyrė įkyrų fotografo stebėjimą“, – sakoma jame.

Nuosprendis dėl V.Trierweiler ieškinio atsitiktinai buvo paskelbtas tą pačią dieną, kai Julie Gayet, su kuria F.Hollande‘as turėjo romaną, iškėlė savąjį ieškinį žurnalui „Closer“ dėl privatumo pažeidimo.

41 metų J.Gayet taip pat siekia 50 tūkst. eurų kompensacijos ir 4 tūkst. eurų teismo išlaidoms apmokėti.

„Closer“ sausio pradžioje publikavo nuotraukas, kuriose esą matyti, kaip F.Hollande'as motoroleriu atvyksta į slaptus pasimatymus su ja bute netoli Eliziejaus rūmų.

Žurnalas teigė, kad 59 metų prezidentas nuolat lankydavosi tame iš J.Gayet draugo pasiskolintame bute ir kad aktorė jo meilužė su pertraukomis buvo daugiau kaip dvejus metus.

F.Hollande‘as kilus skandalui išsiskyrė su ilgamete partnere V.Trierweiler, bet atsisakė nurodyti, ar vis dar matosi su J.Gayet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius