Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carla Bruni-Sarkozy nežengs Kanų kino festivalio raudonuoju kilimu

Kol visas pasaulis nekantriai laukia naujausio Woody Alleno filmo „Vidurnaktis Paryžiuje“ premjeros, jau šį trečiadienį, gegužės 11 dieną, iškilmingai atidarysiančios Kanų kino festivalį, internete spėliojama, kas iš aktorių žengs raudonuoju kilimu.
Carla Bruni-Sarkozy ir Owenas Wilsonas Woody Alleno komedijoje „Vidurnaktis Paryžiuje“.
Carla Bruni-Sarkozy ir Owenas Wilsonas Woody Alleno komedijoje „Vidurnaktis Paryžiuje“. / Kadras iš filmo

Vienas Prancūzijos internetinis dienraštis neseniai paskelbė, kad iškilmingame renginyje nebeplanuoja pasirodyti komedijoje „Vidurnaktis Paryžiuje“ nusifilmavusi Carla Bruni-Sarkozy. Žurnalistai teigia, jog taip Prancūzijos pirmoji ponia nusprendė pasielgti dėl to, jog laukiasi dvynukų. Tiesa, pati C.Bruni-Sarkozy iki šiol šios žinios nei patvirtino, nei paneigė.

„Tai mano asmeninis reikalas. Jūsų darbas yra paklausti, mano – neatsakyti“, – vienoje radijo laidoje sakė moteris, kuomet žurnalistas tiesiai šviesiai paklausė, ar ji yra nėščia. Jau porą savaičių sklinda gandai, jog Prancūzijos prezidento Nicholas Sarkozy 38-erių žmona laukiasi dvynukų ir tai, kad ji „dėl asmeninių reikalų“ atšaukė savo kelionę į Kanus, tik dar labiau skatina tokias kalbas.

Debiutas kine

Kino genijaus W.Alleno juosta „Vidurnaktis Paryžiuje“ yra C.Bruni-Sarkozy debiutas kine. Iki šiol ji buvo dirbusi modeliu, taip pat išleido muzikos albumų. Neseniai viename interviu pats Woody Allenas papasakojo, kad prieš kino kameras debiutuojančiai poniai Sarkozy filmavimo aikštelėje nebuvo taip lengva: „Jai prireikė 32 dublių, kad teisingai ištartų frazę „Tai šimtu procentų nėra tiesa“. Tačiau džiaugiuosi, kad ji sutiko prisidėti prie mūsų komandos. Ji nuostabi. Nors jos vaidmuo nėra didelis, jis tikrai nuspalvina juostą.“

Drauge su C.Bruni-Sarkozy filme pasirodys tokios kino žvaigždės kaip Owenas Wilsonas, Marion Cotillard, Rachel McAdams.

Filmas „Vidurnaktis Paryžiuje“ kino teatruose pasirodys rugsėjo 9 dieną. Siūlome pažiūrėti komedijos anonsą:

VIDEO: „Vidurnaktis Paryžiuje“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius