Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Catherine Zeta-Jones apdovanota garbingu Didžiosios Britanijos ordinu

Iš Velso, Didžiosios Britanijos, kilusi 41-erių aktorė Catherine Zeta-Jones vakar Londone esančiuose Bakingamo rūmuose buvo apdovanota Britanijos Imperijos 2-ojo laipsnio ordino kavalieriaus ordinu už nuopelnus labdarai ir kino industrijai.
Catherine Zeta-Jones su sutuoktiniu Michaelu Douglasu, sūnumi Dylanu ir dukra Carys
Catherine Zeta-Jones su sutuoktiniu Michaelu Douglasu, sūnumi Dylanu ir dukra Carys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Atsiimti garbingo titulo iš princo Charleso rankų aktorė atvyko su sutuoktiniu 66-erių aktoriumi Michaelu Douglasu, 11-mečiu sūnumi Dylanu ir 8-erių dukra Carys.

Beje, nors C.Zeta-Jones yra vadinama viena gražiausių pasaulio moterų, savęs ji nelaiko gražia. Už 25 metais vyresnio M.Douglaso ištekėjusi aktorė anksčiau Telegraph.co.uk tikino turinti daugybę trūkumų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones

„Man buvo lūžusi nosis. Kai buvau vaikas, man buvo darę tracheotomiją – chirurginę procedūrą, kai įpjaunant kaklą ir gerklės sienelę padaroma anga, pro kurią oras tiesiai patenka į gerklę. Kai kur man sutrūkinėję kapiliarai ir vis klausiu vyro, ar atrodau stora, ar pastebėjo mano spuogą“, – atviravo C.Zeta-Jones. Ji tikino M.Douglasą pamilusi kaipmat ir pasinėrusi į beprotišką meilę, o jų amžiaus skirtumą vadino fantastišku.

„Pakvaišusiai myliu vyrą. Mano didžiausias neatitikimas tas, kad esu ambicinga, kietakaktė, siekiu, ko noriu, tačiau esu socialiai drovi, nemėgstu viešumos“, – kalbėjo garsi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius