-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Catherine Zeta-Jones nelaiko savęs gražia

Velse, Didžiojoje Britanijoje, gimusi 40 metų aktorė Catherine Zeta-Jones laikoma viena gražiausių pasaulio moterų, tačiau savęs ji nelaiko gražia.
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones / „Scanpix“ nuotr.

Už 25 metais vyresnio Michaelo Douglaso ištekėjusi aktorė Telegraph.co.uk tikino turinti daugybę trūkumų. „Man buvo lūžusi nosis. Kai buvau vaikas, man buvo darę tracheotomiją – chirurginę procedūrą, kai įpjaunant kaklą ir gerklės sienelę padaroma anga, pro kurią oras tiesiai patenka į gerklę. Kai kur man sutrūkinėję kapiliarai ir vis klausiu vyro, ar atrodau stora, ar pastebėjo mano spuogą“, – atviravo C.Zeta-Jones.

Ji tikino M.Douglasą pamilusi kaipmat ir pasinėrusi į beprotišką meilę, o jų amžiaus skirtumą vadino fantastišku.

„Pakvaišusiai myliu vyrą. Mano didžiausias neatitikimas tas, kad esu ambicinga, kietakaktė, siekiu, ko noriu, tačiau esu socialiai drovi, nemėgstu viešumos“, – kalbėjo garsi moteris ir pridūrė, kad mieliau laiką leidžia Bermuduose su sutuoktiniu ir  vaikais – 9-erių Dylanu bei 7-erių Carys. 

„Džiaugiuosi, kad Holivudas mane priėmė į savo glėbį, bet neįsivaizduoju, kaip žmonės gali ten gyventi, ypač su vaikais“, – stebėjosi C.Zeta-Jones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius