-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion naujausioje fotosesijoje atskleidė savo seksualią prigimtį

Naujausioje fotosesijoje atlikėja Celine Dion (44) įrodė, kad yra tikra šou žvaigždė. Moteris drąsiai nusimetė liemenėlę, o krūtinę prisidengė tik odinėmis pirštinėmis aptemptomis rankomis.
Celine Dion
Celine Dion / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Celine Dion

Fotosesijos nuotraukas galite pamatyti čia. 

Seksuali ir netikėta fotosesija pasirodys žurnalo „V magazine“ rugsėjo numeryje. Šios nuotraukos buvo darytos Celine namuose Floridoje, jų autorius – fotografas Sebastianas Faena, rašo Dailymail.co.uk.

Interviu šiam žurnalui Celine, kuri yra ištekėjusi už Rene Angelilio, atviravo, ką reiškia būti dirbančia mama, ir atskleidė, kad yra didelė britų atlikėjos Adele gerbėja: „Manau, jos įvaizdis yra labai geras. Ji gali padėti daugeliui naujos kartos mergaičių priimti save tokias, kokios jos yra.“

Kalbėdama apie šou verslą, Celine neišvengė temos ir apie velionę Whitney Houston. „Aš visada bijojau šios industrijos. Man buvo šokas, kai sužinojau, kad Whitney gyvybę pasiglemžė narkotikai. Tai didelė netektis mums visiems“, – neslėpė atlikėja. O kalbėdama apie motinystę, moteris teigė, kad tik tapus mama suprato, ką reiškia gyventi.

VIDEO: CARLYNE CERF DE DUDZEELE TRANSFORMS CELINE DION FOR V79

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius