-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cheryl Cole: „Džiaugiuosi, kad neturėjome vaikų“

Britų dainininkė Cheryl Cole, praėjusį penktadienį oficialiai išsiskyrusi su vyru, futbolininku Ashley Cole‘u, pirmąsyk viešai prabilo apie skaudžias jų skyrybas.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ilgai tylėjusi atlikėja patvirtino, kad jautėsi labai išduota ir pavadino santykius su buvusiu sutuoktiniu „pabaigtu gyvenimo skyriumi“. „Man skaudu, bet privalau priimti viską, kas įvyko, ir iš to pasimokyti“, – žurnalistams sakė Ch.Cole.

2006-aisiais susituokusi pora gavo „greitas“ skyrybas Londono teisme – penktadienį teisėjas teužtruko minutę, kad praneštų, kad Cheryl ir Ashley Cole‘ų santuoka baigta.

„Privalau būti dėkinga gyvenimui. Man nutinka daug gerų dalykų. Mes neturėjome vaikų. Džiaugiuosi, dėl to. Kai kurie žmonės skiriasi ir  tai skaudu, bet kai dalijamasi vaikais, kur kas blogiau“, – sakė atlikėja, savo skyrybų istoriją papasakojusi spalio mėnesio „Vogue“ žurnalui. Ch.Cole papuošė ir leidinio viršelį.

Svajoja tapti motina

Tiesa, dainininkė pažymėjo, kad susilaukti vaikų labai norėtų. „Tai viena mano gyvenimo svajonių. Žinau, būti mama – sudėtingiausias pasaulyje darbas, tačiau jis suteikia daugiausiai džiaugsmo“, – šypsojosi 27-erių moteris. Ji pridūrė, kad jau jaučiasi tam pasiruošusi.

Būti mama – sudėtingiausias pasaulyje darbas, tačiau jis suteikia daugiausiai džiaugsmo.Ch.Cole nepatenkino gerbėjų smalsumo ir nė žodeliu neužsiminė apie savo ir 25-erių šokėjo Dereko Hougho santykius. Dabar dainininkė grįžo į Didžiąją Britaniją, o šokėjas dirba Los Andžele. Ch.Cole tepasakė, kad su bičiuliu ji nuolat bendrauja „Skype“.

Bene daugiausiai dainininkė kalbėjo apie motinystę. „Juk galvoti vien apie save nėra gerai. Manau, tai įprasmina norą turėti vaikų. Per juos galime gyventi, jie – tarsi motyvacija, tai tikra ir teisinga. Kai myli ką nors labiau nei save patį, taip įsivaizduoju motinystę“, – mintimis dalijosi garsenybė. Ch.Cole pridūrė turinti ir mažų baimių – pavyzdžiui, naktimis ji pakraupsta nuo tarsi karuselėje besisukančių savo minčių, tačiau sugeba susiimti. „Privalau būti scenoje, parodyti ką galiu. Nenoriu mesti savo darbo, dievinu savo muziką, savo darbą“, – apie ryžtą siekti karjeros aukštumų sakė Ch.Cole.

Naujojo „Vogue“ viršelį su Ch.Cole pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius