-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Adele pagimdė berniuką, jie su mylimuoju teigia esą labai laimingi

Pagal naujausius britų žiniasklaidos pranešimus, populiari dainininkė Adele (24) ir jos mylimasis Simonas Konecki (38) susilaukė sūnaus. Berniuką atlikėja pagimdė penktadienio naktį.
Adele
Adele / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

Pamačiusi sūnų Adele, teigiama, buvo kone ekstazėje. Pasak šaltinių, jaunieji tėvai jaučiasi labai laimingi, tačiau oficialus atlikėjos atstovas penktadienį vaikelio gimimo nekomentavo.

Apie savo nėštumą Adele pranešė birželį savo oficialiame tinklaraštyje. „Esu laiminga galėdama pranešti, kad Simonas ir aš laukiame gimstant mūsų pirmojo vaikelio. Norėjau, kad šią žinią išgirstumėte iš manęs. Žinoma, esame laimingi ir laukiame su nekantrumu, tačiau prašome gerbti mūsų privatumą šiuo mums brangiu metu“, – rašė ji.

Adele ir Simonas susitikinėti pradėjo praėjusią vasarą, o šiemet persikėlė gyventi drauge. S.Konecki turi 5-erių metų dukrą su buvusia žmona Clary Fisher. Dainininkei Adele šis kūdikis – pirmasis.

Prieš porą savaičių buvo pristatyta naujausia Adele daina „Skyfall“, skirta filmo apie agentą Džeimsą Bondą „007 operacija Skyfall“ garso takeliui.

VIDEO: ADELE - Skyfall

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius