Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkė Rita Ora išsiskyrė su Robu Kardashianu

Atlikėja Rita Ora nutraukė santykius su amerikiečių TV realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigžde Robu Kardashianu.
Dainininkė Rita Ora ir „Emilio Pucci“ kostiumėlis
Dainininkė Rita Ora ir „Emilio Pucci“ kostiumėlis / „Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad pora išsiskyrė dėl nesuderinamų darbo grafikų. Nutrūkus draugystei, Robas tučtuojau nustojo sekti Ritos paskyrą „Twitter“ ir iš savo „Instragram“ anketos ištrynė visas jos nuotraukas.

„Tai tikrai liūdna. Jie tikrai patiko vienas kitam, tačiau jam gyvenant Los Andžele, o jai – Londone, buvo tiesiog neįmanoma tęsti draugystę. Paviešinti savo draugystę jie nusprendė tik prieš porą mėnesių, todėl norėdami išvengti dar daugiau spaudimo nusprendė išsiskirti. Dabar Robas iš „Twitter“ trina viską, kas primena Ritą“, – laikraščiui „The Sun“ papasakojo šaltinis.

Praėjusią savaitę pora ketino švęsti 22-ąjį dainininkės gimtadienį viename iš Londono naktinių klubų, tačiau prieš didįjį vakarą pora, po ilgo pokalbio telefonu, pasuko skirtingais keliais.

Reuters/Scanpix nuotr./Robas Kardashianas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Robas Kardashianas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius