-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Hasselhoffas apsinuodijo alkoholiu

Legendinis „gelbėtojas“ Davidas Hasselhoffas buvo atvežtas į ligoninę vos kvėpuojantis. Gydytojai aktoriui nustatė apsinuodijimą alkoholiu.
D.Hasselhoffas
D.Hasselhoffas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Amerikos žiniasklaida vakar pranešė, kad 56-erių televizijos žvaigždė į ligoninę pateko, kai jį, gulintį, be sąmonės, rado paauglė dukra. Šaltinių tvirtinimu, incidentas įvyko vėlų šeštadienio vakarą, o atvežtas į ligoninę aktorius vos kvėpavo.

Radusi leisgyvį tėvą 16-metė Hayley Amber nedelsdama paskambino savo motinai buvusiai aktoriaus žmonai, aktorei Pamelai Bach ir greitajai pagalbai, kurios gydytojai, kaip tvirtinama, ir išgelbėjo D.Hasselhoffo gyvybę.

Tinklalapiui „RadarOnline“ liudininkas pasakojo, kad Hayley vis purtė tėvą, pliaukšėjo per veidą, mėgindama priversti atgauti sąmonę savo namuose Los Andžele.

Pirmadienį pranešta, kad aktorius pamažu atsipeikėja. „Pamela budėjo prie jo lovos iki 4 valandos ryto. Tai maždaug septintas kartas per pastaruosius keletą metų, kai Davidas atsiduria ligoninėje apsinuodijęs alkoholiu“, – sakė Dailymail.co.uk šaltinis. Kitais duomenimis, D.Hasselhoffas padauginęs alkoholio ligoninėje buvo atsidūręs daugiau kaip 10 sykių, tačiau daug kartų tai buvo mėginama užglaistyti.

Tiesa, Tmz.com pateikia ir aktoriaus įvykio versiją. D.Hasselhoffo atstovų tvirtinimu, kalbos apie apsinuodijimą perdėtos, esą jis tik prisigėrė, bet pirmadienį jau buvo namuose sveikut sveikutėlis.

„Davidas jaučiasi puikiai ir yra laimingas švęsdamas savo tėvo Joe Hasselhoffo 80-ąjį gimtadienį pirmadienį per vakarienę su savo mergina Kimberly“, – ankstų pirmadienio rytą Tmz.com sakė aktoriaus atstovė Judy Katz. Aktoriaus atstovų tvirtinimu, P.Bach tiesiog norėjo pakenkti buvusio sutuoktinio reputacijai, todėl ir išplatino tiesos neatitinkančią informaciją.

Tokiu atveju keista, kad dauguma bulvarinių laikraščių remiasi ligoninėse dirbančių šaltinių pasakojimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius