Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dosono įlankos“ žvaigždės Jameso Van Der Beeko žmona laukiasi trečiojo vaiko

Populiaraus televizijos serialo „Dosono įlanka“ (org. „Dawson's Creek“) žvaigždė Jamesas Van Der Beekas su žmona Kimberly gyvena maloniomis laukimo nuotaikomis – netrukus jų šeimą papildys trečiojo atžala.
Jamesas Van Der Beekas su žmona Kimberly
Jamesas Van Der Beekas su žmona Kimberly / „Old School New Rules“ nuotr.
Temos: 2 Žmona Nėštumas

Džiugias naujienas apie šeimos pagausėjimą pranešė pati Kimberly savo tinklaraštyje „Old School New Rules“.

Nuojauta dviejų vaikų mamai Kimberly pakuždėjo, kad ji nešioja jau trečią kūdikį, todėl prieš išvykdama į mėnesio trukmės kelionę ji nusprendė dėl visa ko pasidaryti nėštumo testą. „Pamaniau, kad gal prieš kelionę reikėtų sužinoti, ar galėsiu išgerti keletą taurių vyno ar ne“, – juokaudama „People“ sakė Kimberly.

Jamesas Van Der Beekas su žmona Kimberly augina netrukus trejų metų sulauksiančią Olivią ir pusantrų metų Joshuą. Pirmą ir antrą kartą žinoję, kokios lyties mažylis jiems gims, Jamesas su Kimberly šįkart nori staigmenos. „Mes jau turime viską, ko reikia berniukui ir mergaitei, taigi nėra jokios priežasties, dėl ko vertėtų sužinoti kūdikio lytį iš anksto. Pamanėme, kad šįkart būtų smagu pasielgti senamadiškai ir nežinoti, kas gims“, – sakė aktorius.

36-erių Jamesas su verslo konsultante Kimberly susipažino 2009-aisiais, netrukus po skyrybų su pirmąja žmona aktore Heather McComb. Apie tai, kad su Kimberly ruošiasi tapti tėvais, Jamesas pranešė praėjus savaitei po to, kai teismas jį oficialiai išskyrė su pirmąja žmona. Pora susituokė Izraelyje 2010-ųjų rugpjūtį, vieną mėnesį prieš gimstant jųdviejų pirmagimei.

Jamesas Van Der Beekas išgarsėjo suvaidinęs seriale jaunimui „Dosono įlanka“, kuris kelią į žvaigždes atvėrė ir tokiems dabar garsiems aktoriams kaip Katie Holmes, Michelle Williams bei Joshua Jacksonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius