-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi įvaikintas dukras auginanti aktorė Katherine Heigl pranešė, kad pirmąkart laukiasi

Aktorei Katherine Heigl (37 m.) motinystė jau pažįstamas jausmas, tačiau nėštumas – naujiena: dvi įvaikintas mergaites auginanti aktorė pirmą kartą laukiasi kūdikio.
Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide
Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide / „Instagram“/Cheyenne Ellis nuotr.

Katherine Heigl ir jos vyras dainininkas Joshas Kelley (34 m.) žurnalui „People“ patvirtino, kad kitų metų pradžioje jų šeima pagausės – sausį turėtų gimti pirmas jų sūnus.

„Kelley klanas džiaugiasi pranešdami, kad laukiame trečio mūsų šeimos papildymo, – „People“ sakė laiminga pora. – Naleigh ir Adelaide negalėtų labiau džiaugtis nauju broliuku, o mudu su Joshu skrajojame padebesiais iš laimės ir dėkingumo.“

„Instagram“ nuotr./Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide
„Instagram“ nuotr./Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide

„Tai mums yra nepaprastai džiugus metas, pripildytas vilčių, laukimo ir hormonų. Na, tik aš viena esu pilna hormonų, bet visi šeimoje gali jais pasimėgauti“, – juokavo aktorė.

Katherine Heigl ir Joshas Kelley susituokę jau aštuonerius metus, tačiau savo šeimą gausinti jiedu pirmiausia nutarė įsivaikindami, o ne susilaukdami biologinių vaikų. Pirmoji į jų šeimą iš Pietų Korėjos atkeliavo Naleigh Moon, kuriai dabar – septyneri. Vėliau prie jos prisijungė Amerikoje gimusi juodaodė mergaitė Adelaide Marie Hope, jai šiuo metu yra ketveri.

Tai, kad pirmą vaiką sutuoktiniai nusprendė įsivaikinti iš Pietų Korėjos – ne atsitiktinumas. Būtent iš šios šalies yra kilusi vyresnioji Katherine Heigl sesuo Margaret. Aktorė niekada neslėpė, kad ir savo šeimoje nori auginti ne vien biologinius, bet ir įvaikintus vaikus, o pasirinkdama mergaitę iš Pietų Korėjos pagerbė savo mylimą seserį.

„Mano sesuo yra iš Korėjos, ir mano tėvai įsivaikino ją treji metai prieš gimstant man. Norėjau, kad mano šeima būtų panaši į tokią, iš kurios aš pati esu, taigi visada žinojau, kad įsivaikinsiu vaiką iš Korėjos. Mes (su Joshu) kalbėjome apie tai, kad turėsime ir biologinių vaikų, bet pirmiausia nusprendėme įsivaikinti“, – yra sakiusi aktorė.

The best journeys always take you home. #family #ranchlife #utah

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius