-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eminemas. Baltaodžiui reperiui lovoje reikia viagros

Atrodo, baltaodis repo atlikėjas, įveikęs priklausomybę nuo narkotikų, vėl ant bangos: šį savaitgalį vykusioje „MTV Video Music Awards“ įteikimo ceremonijoje Eminemas buvo nominuotas net aštuoniems apdovanojimams! Tačiau su moterimis garsiam reperiui kažkodėl nesiseka...
Eminemas
Eminemas / AOP nuotr.
Temos: 2 Eminemas „D12“

Vardas, pavardė: Marshallas Bruce’as Mathersas II.
Gimimo data, vieta: 1972 10 17, Misūris, JAV. 37 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas – muzikantas, mama – dainininkė.
Šeiminė padėtis: dukart buvo vedęs mokyklos laikų meilę Kimberley Anne Scott (35); pora susilaukė dukros Hailie Jade (14); Eminemas dar įsivaikino Kimberley dukrą Whitney, kurios susilaukė nuo kito vyro, ir žmonos dvynės sesers dukrą Alainą.

Scanpix nuotr./Eminemo mama įsitikinusi, kad ji su sūnum puikiai sutarė iki jam tapus žvaigžde.
Scanpix nuotr./Eminemo mama įsitikinusi, kad ji su sūnum puikiai sutarė iki jam tapus žvaigžde.

Mamai jis buvo nereikalingas

Eminemo motinai Deborah buvo vos 17 metų, kai gimė sūnus. Kūdikiui nebuvo nė pusės metų, o ją jau paliko vaiko tėvas. Neturinčiai pinigų motinai kūdikis tapo ne tik milžiniška našta, bet ir visų gyvenimo nesėkmių priežastimi. Mėgusi svaigintis narkotikais ir alkoholiu jaunoji Deborah su kūdikiu ant rankų blaškėsi po Ameriką. Kadangi nuolat trūko pinigų, jie lankydavosi pas gimines, kurie iš gailesčio juos maitindavo. Nuo tada Eminemui atsirado nevisavertiškumo jausmas.

Kai motinai nusibodo blaškytis po šalį, ji su dvylikamečiu sūnumi nusprendė apsistoti Detroite, juodaodžių rajone. Nervingo ir smulkaus baltaodžio berniuko nekentė stiprūs ir tvirti bendraamžiai tamsiaodžiai. Mokykloje mažajam Marshallui nebuvo lengviau nei gatvėje. Tikru berniuko košmaru tapo vaikinas, vardu D’Angelo Bailey.

„Aš buvau ketvirtoje, o jis – šeštoje klasėje. Kartą D’Angelo įėjo į tualetą, kai aš šlapinausi. Jis taip trinktelėjo man į nugarą, kad pats save apšlapinau. Po šio incidento iš gėdos mėnesį negalėjau rodytis mokykloje“, – vaikystės prisiminimais dalijasi reperis.

Po kito susidūrimo su šiuo tamsiaodžiu Eminemas vos išgyveno. Jiedu apsižodžiavo. D’Angelo sugriebė smulkų baltaodį ir tol daužė jo galvą į ledą, kol šiam iš ausų pradėjo bėgti kraujas ir kol neteko sąmonės. Paskui Marshallas penkias dienas gulėjo ištiktas komos, o kai pramerkė akis, išvydo perkreiptą motinos veidą.

„Tavo muštynės mums kainavo 500 JAV dolerių! Nejaugi manai, kad turime teisę taip išlaidauti? Dirbu kaip arklys, kad tu galėtum paėsti namuose! O dabar tris mėnesius būsim gyvi tik duona ir vandeniu!“ – tąsyk rėkė reperio motina.
1999 m. Eminemo motina padavė sūnų į teismą, reikalaudama 10 mln. JAV dolerių už tai, kad viename interviu jis ją išvadino valkata ir priklausoma nuo narkotikų alkoholike. Reperis sumokėjo motinai 25 000 JAV dolerių.

AOP nuotr./Su Kimberley Eminemas dukart tuokėsi ir dukart skyrėsi.
AOP nuotr./Su Kimberley Eminemas dukart tuokėsi ir dukart skyrėsi.

Neapykanta sudraskė jo santuoką

Po truputį puikiai repuojantis baltaodis įgavo tamsiaodžių bendraamžių pasitikėjimą. Jis galėjo nieko nebijodamas vakarais vaikščioti po rajoną. Būdamas 15 metų, mokyklos koridoriuje Marshallas išvydo ją – trylikametę Kimberley Scott. Intuicija jam pakuždėjo, kad ši mergina – ne atsitiktinė praeivė jo gyvenime. Jų santykiams apibūdinti tiktų du žodžiai – „meilė“ ir „neapykanta“.

1999 m. Eminemas ir Kim slapta susituokė. Deja, jų santuoka nebuvo vykusi. Po metų reperis pamatė, kaip jo žmona bučiuojasi su kitu automobilių stovėjimo aikštelėje. Reperis prisiartino prie jų ir, trinktelėjęs neužtaisytu pistoletu, „išjungė“ Kim meilužį. Už tai Marshallas buvo areštuotas.

Netrukus Eminemas su pripučiama lėle scenoje atliko įžeidžiančią žmoną dainą „Kim“. Neištvėrusi pažeminimo Kim bandė nusižudyti persipjaudama venas. Tai buvo pirmas kartas, kai reperis paprašė skyrybų. Paskui jie vėl atnaujino santykius, bet 2001–aisiais skirtis panoro jau Kim. Eminemo buvusioji keleriems metams paniro į narkotikų liūną. Tik po reabilitacijos kurso moteris grįžo pas vyrą ir vaikus. 2006 m. jie vėl susituokė. Šįkart santuoka truko tik 11 mėnesių.

„Mane pradeda pykinti kiekvienąkart, kai jį pamatau arba išgirstu jo vardą. Nebejaučiu jam nei meilės, nei neapykantos. Beje, jei ketinate permiegoti su Marshallu, prieš tai pasirūpinkite viagros tablete, nes be jos jis niekam tikęs“, – intymia informacija po skyrybų su žiniasklaida mielai dalijosi atlikėjo sutuoktinė.

Scanpix nuotr./Kalbama, kad pastaruoju metu Eminemui į akį krito žavioji Rihanna.
Scanpix nuotr./Kalbama, kad pastaruoju metu Eminemui į akį krito žavioji Rihanna.

Neseniai pasklido kalbų, kad tarp Eminemo ir Kim vėl įsižiebė aistra. Pora neva pamiršo buvusius nesutarimus ir ketina susituokti trečią kartą, mat reperio mylimoji po širdimi nešioja dar vieną jų kūdikį. Tačiau tokias šnekas paneigė oficialus Eminemo atstovas spaudai, paaiškindamas, kad išsiskyrę sutuoktiniai tik palaiko draugiškus santykius dėl bendros jų dukros.

Mylėjosi su Britney Spears?

Buvusi Eminemo meilužė Kesia Alvarez (30) tvirtina, kad šis vyras, kai jam buvo 26–eri, meilės guolyje elgėsi lyg tikras skaistuolis, todėl ji reperį turėjo išmokyti meilės žaidimų. Aistringa brazilė neslėpė, jog ją nuvylė ir pernelyg mažas repo žvaigždės „draugužis“: „Prieš bičiules aš net negalėjau pasigirti Eminemo „pasididžiavimu“.“
Turbūt baltaodis reperis nemažai pasiekė sekso srityje, nes prieš kelerius metus jis viešai prisipažino mylėjęsis su tokiomis JAV svajonių pupytėmis kaip Britney Spears (28), Tara Reid (34) ir Mariah Carey (40).
Šiuo metu pasaulio topų viršūnėse karaliauja Eminemo ir Rihannos (22) atliekama daina „Love The Way You Lie“. Teigiama, kad po šio vaizdo klipo filmavimo repo žvaigždė pametė galvą dėl Rihannos.

Aistringa brazilė neslėpė, jog ją nuvylė pernelyg mažas repo žvaigždės „draugužis“: „Prieš bičiules aš net negalėjau pasigirti Eminemo „pasididžiavimu“.“

Įdomūs faktai:

• Anksčiau savo dainose liedavęs neapykantą homoseksualams Eminemas pakeitė požiūrį ir šią vasarą pareiškė, kad pritaria tos pačios lyties žmonių santuokai.
• Vaikystėje reperį išmetė iš mokyklos dėl nepažangaus elgesio ir pamokų nelankymo. Ligi šiol jis nėra baigęs jokių mokslų.
• Vaikystėje atlikėjas svajojo tapti komiksų dailininku.
• Tik pernai Eminemas prisipažino ilgą laiką buvęs priklausomas nuo narkotikų. Anksčiau jis negalėjo sau to pripažinti, mat buvo įsitikinęs, jog repo pasaulyje už tai jis būtų laikomas skystuoliu.
• Atlikėjas dievina savo dukrą Hailie Jade. Ant jo dešinio peties ištatuiruotas atžalos atvaizdas.
• Kino juostoje „8 mylia“ (2002), kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka Eminemas, papasakota beveik tiksli dainininko gyvenimo istorija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius