Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emma Watson fotosesijoje apsitempė suknelę, kokią Julia Roberts vilkėjo filme „Graži moteris“

Aktorė Emma Watson (22) iš mergaitės su kaštoninių plaukų kupeta virto seksualia dama. Tai ji pademonstravo pozuodama prieš Didžiosios Britanijos žurnalo „GQ“ fotografo objektyvą. Viršelyje aktorė atsidūrė apsitempusi beveik identišką suknelę, kokią kultinėje1990-ųjų juostoje „Graži moteris“ vilkėjo prostitutę vaidinusi Julia Roberts.
Emma Watson
Emma Watson / „GQ“ žurnalo nuotr.

Tuojau kino teatrus pasieksiančioje juostoje „The Bling Ring“ vaidinanti Emma Watson nuo žurnalo viršelio žvelgė su trumpute, iškąstais šonais, dviejų dalių suknele, per vidurį sujungta geležiniu žiedu. „Hario Poterio“ filmų žvaigždė dar labiau paaštrina fotografiją tempdama suknutę žemyn ir atskleisdama ant klubo esančią tatuiruotę. Būtent tokia yra naujoje juostoje jos įkūnijama „amorali“ herojė Nikki.

Duodama interviu žurnalui aktorė sakė: „Vos perskaičiusi scenarijų supratau, kad jis yra apie šlovės kainą ir norą bet kokia kaina patekti į fotografo objektyvą. Be abejo ši juosta ir apie tai, ką šis šlovės troškimas padarė visuomenėje. Aš iš karto supratau – turiu vaidinti šiame filme“, – sakė ji.

Aktorė pripažino, kad Nikki – yra mergina, kuria ji niekuomet nenorėtų tapti: „Ji yra paviršutiniška, materialistė, tuščia ir amorali. Bevaidindama aš supratau, kad jos nekenčiu. Kaip vaidinti tai, ko tu nekenti? Tačiau ši patirtis – viena įdomiausių mano aktorės karjeroje“.

Emma atlieka pagrindinį vaidmenį Sofia Coppola filme apie tikrą, Holivudo kalvų gyventojus 2009-aisiais apiplėšinėjusią jaunimo grupuotę (angl. The Hollywood Hills burglar bunch). Jie buvo įsibrovę į daugybės žvaigždžių namus, jų tarpe apšvarino ir Lindsay Lohan, ir Paris Hilton.

Visas interviu pasirodys jau gegužės mėnesio „GQ“ numeryje, o kol kas siūlome pasižiūrėti dviejų filmų anonsus – devyniasdešimtųjų „Gražią moterį“ su Julia Roberts ir šiais metais pasirodysiančio „The Bling Ring“ su Emma Watson.

Kviečame komentaruose išsakyti nuomonę, kuriai aktorei labiau tinka seksuali suknelė?

VIDEO: FIlmo „Graži moteris“ anonsas
VIDEO: Filmo „The Bling Ring“ anonsas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius