-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Longoria-Parker: laiminga per atstumą

Šių sutuoktinių santykiai nuolat apipinami gandais. Porai prognozavo išsiskyrimą, mat jie dėl Evos filmavimųsi ir Tony rungtynių itin retai matosi. Tačiau meilė nugali viską: ilgus išsiskyrimus ir didelius atstumus, ūgio ir amžiaus skirtumus.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker / Bulls nuotrauka

Vardas, pavardė: Eva Jacqueline Longoria-Parker.
Gimimo data, vieta: 1974 03 15 , Korpus Kristi, Teksaso valstija, JAV. 34 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė Amerikos meksikiečių šeimoje; Eva – jauniausia iš keturių dukterų; trys vyresniosios seserys – blondinės, o Eva – vienintelė tamsiaplaukė.
Meilės nuotykiai: 2002–2004 m. buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christoperio (37).
Šeiminė padėtis: netrukus po skyrybų su pirmuoju vyru, Eva susipažino su NBA klubo „San Antonio Spurs“ krepšininku Tony Parkeriu (27), su kuriuo susižadėjo 2006–aisiais, o 2007–aisiais ištekėjo; vaikų neturi.
Pasiekimai: televizijos ir kino aktorė, modelis; didžiausią šlovę pelnė Gabrielle Solis vaidmuo seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ (serialas filmuojamas nuo 2004–ųjų iki dabar); 2006 m. už šį vaidmenį aktorė nominuota „Auksiniam gaubliui“; „L’Oreal“ kosmetikos kompanijos, „Magnum“ ledų reklamos veidas.

Pėdos – tobuliausia kūno dalis

Aktorė neslepia, kad vaikystėje ji nebuvo graži. „Mano pravardė buvo Prieta Fea, išvertus iš ispanų kalbos tai reikštų – Bjauri Tamsioji. Neturėjau vaikino. Mano šviesiaplaukės gražuolės seserys man dažnai sakydavo, kad esu pamestinukė: „Mes tave radome ligoninėje.“,  – patirtas kančias dėl išvaizdos prisimena viena žaviausių pasaulio aktorių.
Nors 2007 m. liepos 7–ąją Eva ištekėjo už krepšininko Tony Parkerio, dauguma jos gerbėjų, nekreipdami dėmesio į solidų ištekėjusios moters statusą, ją vadina viena iš gražiausių planetos moterų. „Nemanau, kad esu gražuolė. Niekuomet savęs nelyginčiau su Angelina Jolie (34) ar Jennifer Aniston (40). Man atrodo, jos gyvena išskirtiniame pasaulyje, jos labai gražios moterys. Tačiau kiekvienas žmogus yra savotiškai unikalus, ir aš tuo tikiu“, – kalba kuklioji Eva.
„Nusivylusi namų šeimininkė“ nėra įsitikinusi, kad vyrai, vertindami jos seksualumą, visuomet žiūri ten, kur reikia. „Manau, kad pėdos – tobuliausia mano kūno dalis. Aš jas dievinu. Jos labai patinka daugeliui žmonių“, – paslaptį atskleidžia gražuolė.

Pasaulyje apstu idealių vyrų


„Esu absoliuti Bridžitos Džouns priešingybė! Merginos, būkime realistės! Pasaulis perpildytas idealių vyrų, su jais gali susidurti bet kur“, – teigia rudakė gražuolė. Naivu manyti, kad tokius optimizmu spinduliuojančius žodžius Eva sako remdamasi asmeninio gyvenimo patirtimi. 2005 m. gražuolė išgyveno skausmingas skyrybas su pirmuoju vyru aktoriumi Tyleriu Christoperiu (37). „Priimkite gyvenimą kaip duotybę... Tai nutiko, ir viskas! Aš padarau išvadas, niekuomet savęs negraužiu ir einu į priekį... Svarbiausia – vilkiu nepriekaištingą suknelę, aviu prabangius aukštakulnius ir įgijau nemažai patirties“, – po skyrybų nuo įkyrių žurnalistų klausimų apie išsiskyrimo skausmą atsikirtinėjo Eva.
Tik išvydusi Tony Parkerį, Longoria suprato, kad iki ausų įsimylėjo. Tačiau apie Tony to nebuvo galima pasakyti. Iš pradžių atrodė taip, tarsi jis Evos nė nepastebi. Prabėgus dviem mėnesiams nuo jų pažinties, Longoria pirmoji prisipažino mylinti Parkerį. Tik po dviejų savaičių ji irgi išgirdo tokius pačius žodžius iš mylimojo lūpų. „Niekada dėl nieko nesigailiu. Jei esi ligi ausų įsimylėjęs, kodėl tam žmogui neprisipažinus?“ – juokiasi Eva.

Visuomet pasiruošę suartėti!

„Nusivylusi namų šeimininkė“ nuolat plėšosi tarp Los Andželo, kur filmuojamas serialas, San Antonijaus, kur aktorės vyras žaidžia krepšinį, ir jų bendrų namų Prancūzijoje. „Mudu rašome vienas kitam elektroninius laiškus, tiesiogiai bendraujame internetu, o kompiuterio ekrane matome vienas kitą. Reikia tik noro bendrauti! Kai norime pamatyti vienas kitą virtualioje erdvėje, Tony telefonu man atsiunčia tokią SMS žinutę: „Mažyte, esu pasiruošęs su tavimi suartėti! O tu?“
„Būdami kartu, išgyvename tikrą medaus mėnesį. Kai žinome, kad turime tik tris dienas ir nė akimirkos daugiau, visais įmanomais būdais kovojame už galimybę būti kartu. Be to, mes išvengiame buitinių konfliktų, kurių nuolat kyla tarp drauge gyvenančių sutuoktinių“, – teigia įsimylėjusi moteris. Laisvalaikiu Parkerių šeima mėgsta drybsoti ant sofos ir žiūrėti filmus. Jie dievina sotų maistą, aukščiausios klasės restoranus. Tony – prancūzas, todėl jam buvimas restorane – tai mėgavimasis vynais, sūriais ir kitokiais kulinarijos stebuklais mažiausiai keturias valandas. „Taip, mes verti vienas kito – abu mėgstame pavalgyti“, – juokiasi niekuomet dėl antsvorio priekaištų nesulaukusi aktorė.

Konfliktų sprendimo taisyklės

Abu sutuoktiniai – gana temperamentingi, tad nenuostabu, kad tarp jų kyla konfliktų. Tačiau du vienas kitą mylintys žmonės rado protingą išeitį. „Mudu griežtai paisome šios taisyklės: niekada susipykę negulame į lovą. Po barnio nevalia eiti į lovą. Kartais neapsikentęs Tony neišlaiko ir pradeda maldauti: „Prašau tavęs, man rytoj rungtynės, reikia išsimiegoti!“ Galioja ir dar vienas susitarimas – mūsų porai neegzistuoja frazė „Aš teisi (–us)!“, – sako Eva. Daug kam užkliūva, kad aktorė už vyrą vyresnė septyneriais metais. Temperamentinga moteris ir čia įžvelgia tik teigiamų dalykų: „Mane įkvepia Tony energija, jo nesugadintas, romantiškas požiūris į moterį ir jausmai. Tony lengvai pasiduoda naujovėms.“ Aktorei patinka, kad jai yra daugiau nei 30 metų. „Kai tau tik dvidešimt su trupučiu, gyvenimas kupinas sudėtingų pamokų ir išgyvenimų. Į Las Vegasą atvykau dvidešimties, netrukus ištekėjau ir greitai suvokiau, kad santuoka – tai sudėtingas darbas, o ne praktiškai įgyvendinta frazė „jiedu gyveno ilgai ir laimingai“. Pirmasis vyras mane daug ko išmokė. Vienas iš didžiausių jo nuopelnų – išmokau ginčytis su mylimuoju be agresijos ar keršto“, – neslepia Eva.
Aktorė prisipažįsta, kad jos šeima primena 6–ojo dešimtmečio šeimos modelį. Eva mėgsta rūpintis buitimi, puošti namus, mylimam vyrui kepti pyragus ir ji žino daugybę įmantrių patiekalų receptų. Tai ekscentriškos Gabrielle Solis (Evos vaidinama herojė seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“ – aut. past.) priešingybė! „Aš dievinu Gabrielle Solis! Kur jūs matėte tokią klastingą egoistę, kuriai viskas ir visuomet nuteka lyg nuo žąsies vanduo?!“– juokiasi tamsiaplaukė aktorė. Nenuostabu, kad Tony Parkeris į savo žmoną mieliau žiūri namuose, o ne televizoriaus ekrane.

Gabrielle Solis gyvenimo pamokos:


•    Su draugėmis dalykis viskuo, išskyrus… kulinarijos receptais.
•    Jei moki gaminti, nuo aplinkinių tai slėpk kuo ilgiau.
•    Nesimušk su vienuolėmis, nes tai nelabai moteriška.
•    Puoškis kiekvieną kartą, kai išeini iš namų, mat netikėtai gali sutikti nuostabų vyrą arba moterį, kurią privalai priversti tau pavydėti.
•    Vyrai ateina ir išeina, o draugai lieka visam gyvenimui.
•    Sportas – puiki priežastis gražinti kūną, kad vėliau žmonėms galėtumei pasirodyti permirkusiais drabužiais.
•    Bet kokias muštynes įmanoma laimėti, jei vilki seksualius drabužius.
•    Kuo ilgiau puošiesi ir gražiniesi prieš pasimatymą, tuo greičiau tau teks nusirengti.
•    Apkalbos – tarsi šokoladas. Kuo jis tamsesnis, tuo labiau norisi juo gardžiuotis.
•    Visas pasaulis tampa daug geresnis, kai išgeri taurę gero šampano.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius