Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gandas: Gresia Kristen Stewart ir Roberto Pattinsono skyrybos

Bene labiausiai aptarinėjamos jaunosios kino poros – „Saulėlydžio“ aktorių Kristen Stewart ir Roberto Pattinsono – romanas griūva. Tokias liūdnas žinias skelbia australų bulvariniai leidiniai.
Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas
Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalas „Famous“ ant viršelio anonsuoja istoriją, papasakotą artimo aktoriams žmogaus. Teigiama, kad aktoriai pasuko skirtingais keliais, jų meilę drasko pavydas, darbas ir nuolat skiriantis atstumas. Pastaruoju metu 19-metė K.Stewart ir 23-ejų R.Pattinsonas iš tiesų mažai būna kartu. Aktoriai užsiėmę kino projektais: Kristen reklamuoja naująjį filmą apie merginų grupę „The Runaways“, o Robertas – meilės istoriją „Prisimink mane“ (angl. „Remember me“).

„Filmuodamiesi „Saulėlydyje“ Robas ir Kristen priprato matyti vienas kitą kiekvieną dieną, beveik 24 valandas per parą. Dabar jie skirtinguose žemynuose ir tai rimtas išbandymas jų santykiams“, – tikino „Famous“ šaltinis.

Jo teigimu, R.Pattinsonas sielojasi ir dėl savo vaidmens filme „Prisimink mane“, nes šis nesukėlė tokio susidomėjimo kaip K.Stewart pasirodymas „The Runaways“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius