-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių svorį kritikuojanti JAV komikė Joan Rivers dainininkę Adele išvadino stora

Komikė Joana Rivers (79) neketina būti švelnesnė dainininkei Adele (24), kurią žiauriai išjuokė vasario 26 dienos laidoje „The Late Show With David Letterman“.
Joan Rivers
Joan Rivers / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tuomet ji pasakojo, kaip susitiko dainininkę „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje ir rankų gestais parodė neseniai mama tapusios Adele svorį, rašo Usmagazine.com.

„Ji buvo labai išsigandusi, nes per apdovanojimus turėjo dainuoti. Ji vis kartojo: „Mano gerklė, mano gerklė, aš nežinau, aš nežinau, ar galėsiu, tai nuryti“. Ir aš pasakiau: O taip! Tu tikrai gali ryti”, – nevyniodama žodžių į vatą rėžė komikė.

J.Rivers paprašytą pasiteisinti dėl šios laidos, duodama interviu „HuffPost Live“, ne tik nesigailėjo savo žodžių, bet ir toliau kritikavo Adele.

„To nesakau piktai. Ji yra putli dama, kuri yra labai, labai turtinga, todėl ji gali arba nusiraminti, arba numesti svorio. Ji norėjo atsiprašymo, todėl ant jos užpakalio pakabinau skelbimą: „Aš nesu stora“. Adele yra graži ir sėkminga, turi kiek? 100 mln. JAV dolerių? Pripažinkime realybę – ji yra stora“, – ir toliau kritikavo komikė.

Tai ne pirmas kartas, kai J.Rivers viešai komentuoja kitų įžymybių svorį. 1985 metais per interviu su Oprah Winfrey negailėjo kritikos ir šios svoriui. „Tu neturėjai leisti, kad tai taip nutiktų. Tu esi graži mergina ir tu esi vieniša. Tu privalai numesti svorio“, – anuomet sakė Joana.

Komikė taip pat yra paleidusi keletą strėlių į dainininkės Christinos Aguileros daržą, po to, kai ši, 2011 metais atlikdama JAV himną, pamiršo jo žodžius. „Ji atrodė kaip kiaulė. Kaip galima tapti tokiu kvailu. Christina turbūt galvojo apie maistą, todėl ir pamiršo žodžius“, – rėžė J.Rivers.

Adele
Adele

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius