Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Haris Poteris ar Edvardas Kalenas?

Pastaruoju metu internete pasirodė kalbų, neva tarp Harį Poterį vaidinančio Danielio Radcliffe‘o ir Roberto Pattinsono, kuris „Saulėlydžio“ sagoje įkūnija vampyrą Edvardą Kaleną, užsimezgė konfliktas.
Danielis Radcliffe`as
Danielis Radcliffe`as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, žurnalui „People“ ėmus gilintis į nesantaikos priežastis, paaiškėjo, kad tai tera pramanas. „Girdėjau kalbant apie mano ir Robo Pattinsono konkurenciją. Žinote, nuostabu, kad mes iš tiesų varžomės... išblyskusios odos kategorijoje“, – kalbėdamas su portalu accesshollywood.com sakė 21 metų D.Radcliffe‘as. Aktorius juokavo, kad geroji konflikto pusė ta, kad abu jie yra „balti kaip paklodės“.

Dešimtmetį berniuką burtininką vaidinęs aktorius šmaikštavo, neva vengti saulės gerai, mat, nors sau jis atrodo „perlysęs ir išblyškęs“, kitiems – seksualus.

Kadras iš filmo/Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas

„Girdėjau iš draugo, kad kai filme nusivilkau marškinėlius, kino salėje keletas žmonių švilptelėjo. Man tai malonu, – šypsojosi aktorius ir pridūrė svarstęs apie masinę tatuiruotę, kuri primintų Hario Poterio filmų kūrimą: – Buvo minčių tokią tatuiruotę pasidaryti visiems kūrybinės grupės nariams, taip yra pasielgęs „Žiedų valdovo“ kolektyvas. Jei visi darytųsi, daryčiausi ir aš. Žinoma, reikėtų susitarti, ką tatuiruojamės. Nenorėčiau kaukolės, akinių ar raganos šluotos, norėčiau ko nors išskirtinesnio

R.Pattinsonas kalbų apie galimą konfliktą ar konkurenciją su D.Radcliffe‘u nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius