-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktorė Applegate laukiasi pirmojo vaiko

Holivudo aktorė Christina Applegate laukiasi savo pirmojo vaikelio nuo sužadėtinio olando muzikanto Martyno Lenoble'o, praėjus dvejiems metams po to, kai ji sėkmingai įveikė vėžį.
C.Applegate
C.Applegate / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

38 metų Ch.Applegate dvejus metus susitikinėjo su 41 metų boso gitaristu ir grupės „Porno for Pyros“ įkūrėju, kol M.Lenoble'is jai pasipiršo šiemet per Valentino dieną.

Dabar pora laukia šeimos pagausėjimo, tačiau vestuvių data dar nepaskirta, aktorės atstovas sakė tinklalapiui People.com.

Komiško televizijos serialo „Samantha Who?“ žvaigždė, kuri 2008 metų rugpjūtį buvo paskelbta išgijusia po krūtų vėžio, anksčiau sakė esanti dėkinga M.Lenoble'ui, kad šis jai padėjo atsigauti po dvigubos krūtų šalinimo operacijos.

„Esu labai dėkinga Martynui, kad jis buvo su manimi tuo metu, nes jis man padėjo visa tai atlaikyti. Jis man suteikė kažką, dėl ko tikrai noriu gyventi ir šypsotis“, – pernai ji sakė žurnalui „People“.

Abiem žvaigždėms planuojama santuoka bus antroji. Ch.Applegate anksčiau buvo susituokusi su aktoriumi Johnathonu Schaechu (Džonatonu Šeku), tačiau jiedu išsiskyrė 2007 metais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius