-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo aktoriui Sheenui pateikti kaltinimai dėl smurto šeimoje

JAV aktorius Charlie Sheenas, pagarsėjęs vaidmenimis kino komedijose „Karštos galvos“ („Hot shots!“) ir „Pats baisiausias filmas“ („Scary Movie“), didžiąją dalį pirmosios Kalėdų dienos praleido vieno Kolorado valstijos kalėjimo kameroje, kai buvo suimtas dėl įtariamo smurto prieš artimuosius.
Aspeno policija išplatino sulaikyto aktoriaus Charlie Sheeno nuotrauką.
Aspeno policija išplatino sulaikyto aktoriaus Charlie Sheeno nuotrauką. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

44 metų aktorius sulaikytas penktadienio rytą, kai pareigūnai buvo iškviesti į aktoriaus namus Kolorado slidinėjimo kurorte Aspene.

Prie Ch.Sheeno namų buvo atvažiavęs greitosios pagalbos automobilis, tačiau smurto auka nebuvo išvežta į ligoninę.

Aktorius buvo išvežtas į Pitkino apygardos areštinę. Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl 2-ojo laipsnio užpuolimo ir grasinimų, kurie laikomi sunkiais nusikaltimais, taip pat dėl lengvesniu nusižengimu laikomos nusikalstamos žalos, sakė Aspeno policijos atstovė spaudai Stephanie Dasaro.

1997 metais šis aktorius buvo teisiamas dėl savo merginos užpuolimo jo namuose Kalifornijoje. Ch.Sheenui taip pat buvo pateikti kaltinimai dėl smurto prieš jo buvusią žmoną aktorę Denise Richards.Pasak jos, Ch.Sheenas buvo paleistas vėlyvą popietę, kai sumokėjo 8500 dolerių užstatą, o teisėjas nustatė kitas jo paleidimo sąlygas. Šią bylą teismas nagrinės kitų metų vasario 8 dieną.

Policija neįvardijo asmens, prieš kurį smurtavo Ch.Sheenas, tačiau apie garsenybių gyvenimą rašantis tinklalapis „Radar Online“ pranešė, kad aktorius buvo sulaikytas, kai per barnį apstumdė 32 metų žmoną Brooke Mueller.

Ch.Sheenas ir B.Mueller susižadėjo 2007 metų liepą ir susituokė praeitų metų gegužę. Buvusi aktorė ir nekilnojamojo turto agentė, kuri yra Ch.Sheeno trečioji žmona, šių metų kovą pagimdė dvynius.

Šis aktorius keliskart buvo patekęs į teisėsaugos akiratį praeito amžiaus 10-ame dešimtmetyje: jam buvo pateikti kaltinimai dėl narkotikų, buitinio smurto ir santykių su prostitutėmis. Šiuo metu Ch.Sheenas yra vienas iš daugiausia uždirbančių televizijos komikų – jis vaidina itin populiariuose komiškuose serialuose „Pustrečio vyro“ („Two and a Half Men“) ir „Spin City“.

1997 metais šis aktorius buvo teisiamas dėl savo merginos užpuolimo jo namuose Kalifornijoje. Ch.Sheenui taip pat buvo pateikti kaltinimai dėl smurto prieš buvusią žmoną aktorę Denise Richards, pagarsėjusią vaidmeniu viename filme apie Džeimsą Bondą.

B.Mueller praeitų metų kovą pagimdė dvynius Maxą ir Bobą. Ch.Sheenas taip pat turi dvi dukras iš ketverius metus trukusios santuokos su D.Richards, su kuria išsiskyrė 2006 metais, bei 23 metų dukrą iš ankstesnio ryšio.

Ch.Sheenas yra Holivudo aktoriaus Martino Sheeno sūnus. Pastarasis buvo populiaraus televizijos serialo „Baltieji rūmai: Valdžios troškulys“ („The West Wing“ ) žvaigždė. Kino aktorius ir režisierius Emilio Estevezas yra Ch.Sheeno vyresnysis brolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius