-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Cage'as iškėlė bylą savo buvusiam vadybininkui dėl finansinių nuostolių

„Oskaro“ laureatas aktorius Nicolasas Cage'as padavė į teismą savo buvusį vadybininką dėl 20 mln. dolerių nuostolių, pareiškęs, kad pastarasis jį vedė „finansinio žlugimo keliu“, sakoma penktadienį paskelbtuose teismo dokumentuose.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

N.Cage'as, apie kurio numanomas skolas buvo skelbiama neseniai pasirodžiusiuose keliuose žiniasklaidos pranešimuose, kaltina savo vadybininką Samuelį Leviną, kad šis jį įkalbėjęs imtis kelių rizikingų investicijų, atnešusių „katastrofiškų“ nuostolių.

Šie kaltinimai buvo surašyti Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui pateiktame ieškinyje, su kuriuo susipažino apie garsenybių gyvenimą rašantis tinklalapis TMZ.com.

45 metų Holivudo žvaigždė tebėra vienas iš daugiausiai uždirbančių aktorių ir per savo ilgametę karjerą sukūrė vaidmenis keliuose itin populiariuose filmuose. Jis pareiškė, kad S.Levinas taip pat kaltas dėl to, kad nebuvo sumokėta 6 mln. dolerių mokesčių.

Savo ieškinyje N.Cage'as nurodo, jog sužinojo apie „savo finansinės padėties rimtumą“ tik atleidęs S.Leviną anksčiau šiais metais.

Ieškinyje taip pat nurodoma, jog buvęs vadybininkas kaltas dėl N.Cage'o „kredito pereikvojimo bankuose ir finansų institucijose“. S.Levinas kaltinamas slėpęs aktoriaus „tikrąją finansinę padėtį prieš investuojant ir įsigyjant aktyvus“.

Per septynerius metus „Levinas atliko Cage'o vardu daug labai spekuliatyvių ir rizikingų investicijų į nekilnojamąjį turtą, dėl kurių Cage'as patiria katastrofiškų nuostolių“, sakoma teismo dokumentuose.

Filmų „Tolyn nuo Las Vegaso“, „Kodas: lobiai“ ir „Dviveidis“ žvaigždė anksčiau šiais metais atskleidė, jog dėl finansinių problemų nusprendė parduoti jam priklausančią pilį Vokietijos pietinėje žemėje Bavarijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius