Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

M.Douglasas bus gydomas nuo gerklės vėžio

Du „Oskarus“ pelniusiam aktoriui Michaelui Douglasui gydytojai diagnozavo gerklės naviką ir skyrė aštuonių savaičių spindulinės terapijos bei chemoterapijos kursą.
Aktorius Michaelas Douglasas.
Aktorius Michaelas Douglasas / „Scanpix“ nuotr.

Tikimasi, kad 65 metų M.Douglasas visiškai pasveiks, pirmadienį žurnalui „People“ sakė aktoriaus atstovas.

Jis taip pat patvirtino šią žinią, kalbėdamas su naujienų agentūra „Reuters“, tačiau išsamiau jos nekomentavo. „Esu nusiteikęs labai optimistiškai“, – „People“ citavo M.Douglaso pranešimą.

M.Douglaso, kuris 2000 metais susituokė su Holivudo žvaigžde Catherine Zeta-Jones, sėkminga karjera didžiajame ekrane trunka jau apie penkis dešimtmečius. Jis taip pat yra legendinio aktoriaus Kirko Douglaso sūnus.

M.Douglasas pirmiausia išgarsėjo kaip prodiuseris. 1975 metais jis prisidėjo kuriant juostą „Skrydis virš gegutės lizdo“ („One Flew Over the Cuckoo's Nest“) ir pelnė už ją savo pirmąjį „Oskarą“.

Svarbiu persilaužimu aktorystės karjeroje tapo praėjusio amžiaus 8-ame dešimtmetyje rodytas televizijos serialas „San Fransisko gatvės“ („The Streets of San Francisco“).

M.Douglasas vaidino populiariuose filmuose „Fatališkas potraukis“ („Fatal Attraction“, 1988 m.), „Volstritas“ („Wall Street“, 1988 m.), „Rouzų šeimos karas“ („War of the Roses“, 1990 m.), „Esminis instinktas“ („Basic Instinct“, 1992 m.) ir „Narkotikų kelias“ („Traffic“, 2001 m.).

Antrą „Oskarą“ jis pelnė už Gordono Geko vaidmenį Oliverio Stone'o filme „Volstritas“. M.Douglasas atkurs šį personažą rugsėjį pasirodysiančiame tęsinyje „Volstritas: pinigai nesnaudžia“ („Wall Street: Money Never Sleeps“). Tarptautinė filmo premjera vyko gegužę Kanų kino festivalyje.

M.Douglasas ir iš Velso kilusi aktorė C.Zeta-Jones susilaukė dviejų vaikų. Aktoriaus sūnus Cameronas iš ankstesnės santuokos su Diandra Douglas šių metų balandį buvo nuteistas kalėti penkerius metus už prekybą narkotikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius