-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston atleido motinai

Holivudo aktorė Jennifer Aniston gyvenime yra vėtyta ir mėtyta – mylimojo ji vis neranda, tad nenuostabu, kad jai labai svarbūs santykiai su šeima. 41-erių aktorė ėmėsi gaivinti santykių su savo motina.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Legendinio serialo „Draugai“ aktorė buvo rimtai susikivirčijusi su 73-ejų mama Nancy. J.Aniston motina įskaudino savo atžalą 1996-aisiais pasirodžiusi vienoje pramoginėje televizijos laidoje ir atskleidusi visas dukters asmeninio gyvenimo smulkmenas.

Aktorė su savo mama buvo šiek tiek atkūrusios santykius, kai J.Aniston išgyveno skausmingas ir plačiai žiniasklaidos nušviestas skyrybas su Bradu Pittu 2005-aisiais. Tačiau krizei praėjus aktorės ir motinos bendravimas liko įtemptas ir nenatūralus.

Tiesa, kaip pranešė Showbizspy.com, dabar viskas krypsta į gerą. Mėnesio pradžioje aktorės motina Nancy nukrito ir susižeidė, tad buvo paguldyta į ligoninę, o J.Aniston apmokėjo visas jos išlaidas. „Kai tik Jen sužinojo apie mamos nelaimę, ji tuoj pat susisiekė su jos gydytojais, kad įsitikintų, jog ja gerai rūpinamasi, ji padengė ir gydymosi išlaidas“, – sakė šaltinis. Jis pridūrė, kad tarp moterų yra daugybė neišspręstų klausimų, tačiau nepaisant visko J.Aniston myli savo motiną. „Ji nori normalių santykių“, – tvirtino informatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius