Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston ir Justinas Theroux atidėjo savo vestuves iki vasaros pabaigos

Pasklido gandai, kad Jennifer Aniston (43) ir Justinas Theroux (40) keliems mėnesiams atidėjo savo vestuves.
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux
Jennifer Aniston ir Justinas Theroux / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Prieš tai buvo kalbama, kad pora, kuri pradėjo susitikinėti 2011 m. ir susižadėjo 2012-ųjų rugpjūtį, ketino žengti prie altoriaus balandžio mėnesį. Tačiau artimas šaltinis patvirtino, kad J.Aniston ir J.Theroux ketina susituokti šių metų vasaros pabaigoje.

Anot savaitraščio „Daily Mail“, aktoriai, kurie nusifilmavo juostoje „Wanderlust“, nesutaria dėl puotos dydžio. Jennifer nori didelės šventės, o Justinas mieliau norėtų intymios ceremonijos.

„Jen ir Justinas nesiverčia per galvą ir su malonumu planuoja savo vestuves. Jie su nekantrumu laukia, kad taps vyru ir žmona, tačiau skiriasi jų norai, kokia turėtų būti puota ir kiek žmonių turėtų dalyvauti joje“, – teigė šaltinis.

„Abu jie yra iki ausų įsimylėję. Kiekvieną kartą, kai juos sutinki, jie nepaleidžia vienas kito iš glėbio. Jennifer nori šventės, kurioje galėtų dalyvauti ne tik artimieji, bet ir bičiuliai, o Justinas nori kažko intymesnio. Todėl jie atidėjo savo vestuves iki vasaros pabaigos ir ketina susituokti iki „Labour Day“ savaitgalio, kuris šiais metais yra rugpjūčio 31-ąją“, – pasakojo šaltinis.

Žinia apie atidėtas vestuves pasiekė viešumą po to, kai prieš kelias dienas J.Aniston prisipažino, kad dar nėra išsirinkusi vestuvinės suknelės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius