Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jennifer Aniston: „Per Kalėdas šeima mane versdavo šokti pilvo šokį“

N-16 ženklu pažymėtoje komedijoje „Firmos kalėdinis balius“ Jennifer Aniston suvaidino griežtą kompanijos vadovę, kurios pavaldiniai nusprendžia Kalėdas atšvęsti taip, kad visi užskaitytų. Kuo baigsis audringas vakarėlis pamatysime jau šį savaitgalį, o premjeros proga Holivudo žvaigždė sutiko pasidalinti savo šeimos Kalėdų šventimo tradicijomis. Jos, švelniai tariant, išties keistos...
Jennifer Aniston komedijoje „Firmos kalėdinis balius“
Jennifer Aniston komedijoje „Firmos kalėdinis balius“ / Kadras iš filmo

„Mūsų šeima nėra tradicinė, tad ir šventės buvo švenčiamos kitaip nei pas kitus. Iš tėvo pusės turiu graikiško kraujo, o ši tauta, kaip žinoma, yra ypatingi šventėjai. Man teko lankyti pilvo šokių repeticijas, o per šventes mama aprengdavo kaip graikų deivę ir visai šeimai matant priversdavo šokti pilvo šokius. Žinau, tai neturi nieko bendro su Kalėdomis, bet jiems tai nė motais. Manau, jie tiesiog susiburdavo ir sugalvodavo: „O gal darkart pažeminkime Jen?“, – prisimindama šypsosi Jennifer Aniston.

Pasak 47-erių aktorės, ji niekuomet taip nesielgtų su savo atžalomis, nors tuo metu, kai buvo vaikas, ši tradicija atrodė visai linksma.

Kadras iš filmo/Jennifer Aniston, Olivia Munn,Jasonas Batemanas ir T.J. Milleris komedijoje „Firmos kalėdinis balius“
Kadras iš filmo/Jennifer Aniston, Olivia Munn,Jasonas Batemanas ir T.J. Milleris komedijoje „Firmos kalėdinis balius“

Filme „Firmos kalėdinis balius“ Jennifer Aniston herojė – sėkminga verslininkė, kuriai nervus gadina tik jos jaunesnis brolis – atsipūtęs bičas, kuriam gyvenime svarbiausia – gerai pasilinksminti. Iš geros širdies paskyrusi Klėjų vadovauti vienam iš kompanijos padalinių, ji nebegali toliau taikstytis su to padalinio nešamais nuostoliais ir nusprendžia jį uždaryti.

Tačiau Klėjus turi kitų planų. Vaikinas ryžtasi surengti kalėdinį firmos vakarėlį, kurio tikslas – sudominti potencialius investuotojus, kad šie nupirktų padalinį. Vyrukas su entuziazmu imasi organizuoti vakarėlį, pakeisiantį visų jame dalyvausiančiųjų likimus ir įeisiantį į istoriją.

VIDEO: FIRMOS KALĖDINIS BALIUS - iš koto verčianti komedija TIK KINUOSE nuo gruodžio 9 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius