-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Bieberis nufilmuotas besišlapinantis į kibirą restorano virtuvėje

Justinas Bieberis peržengė visas ribas – 19-metis dainininkas nė kiek nesidrovėdamas prispyrus reikalui nusišlapino ne tualete, o restorano virtuvėje, rašo TMZ.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis vaizdo įrašas buvo nufilmuotas anksčiau šiais metais viename iš Niujorko naktinių klubų. Kad išvengtų per didelio smalsuolių dėmesio, Justinas su įkaušusių draugų kompanija ir asmens sargybiniais iš naktinio klubo išėjo pro restorano virtuvę.

Tačiau būtent ten dainininką prispaudė reikalas, ir vietoj to, kad pasielgtų kaip civilizuotas žmogus ir paprasčiausiai nueitų į tualetą, jis nusišlapino pirmoje pasitaikiusioje vietoje.

Pasaulio bamba save laikantis dainininkas nusišlapino į kibirą, kuriame yra vanduo, skirtas patalpoms valyti – Justinas akivaizdžiai pasityčiojo iš žemesnės klasės žmonių, kurie pragyvenimui užsidirba dirbdami valytojais. Maža to, Justino draugai elgėsi taip, tarsi restoranas turėtų jaustis pagerbtas, jog jo kibire nusišlapino pats Justinas Bieberis.

Prieš išeidamas Justinas Bieberis dar tyčia išpylė valymo skysčio buteliuką ir iškeikė nežinia kuo jam prasikaltusį buvusį JAV prezidentą Billą Clintoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius