Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kanuose modeliui Kelly Brook verslininkas už naktį pasiūlė 1 mln. JAV dolerių

Niekas nepaneigs, kad britų modelis Kelly Brook (32) – viena gražiausių pasaulio moterų. Štai šį jos grožį nusipirkti įsigeidė vienas įtakingas prancūzų verslininkas Nimrodas-Fredericas Kåmeras. Pirmadienį jis Kanuose viešėjusiai K.Brook pasiūlė 1 mln. JAV dolerių už kartu praleistą naktį.
Kelly Brooks
Kelly Brook / Sipapress/Scanpix nuotr.

Fredericas pasirodė viešbutyje, kuriame buvo apsistojusi moteris, ir mojuodamas čekių knygele jai prieš nosį pasiūlė „nepadorią pinigų sumą už kartu praleistą vieną naktį“, rašo portalas dailymail.co.uk. Iš pradžių moteris sumišusi juokėsi, mat manė, kad tai tiesiog surežisuota filmo „Lemon“, kurio pristatyti ji buvo atvykusi į Kanus, reklaminė kampanija.

Aktorė suprato, kad verslininkas nejuokauja, kuomet jis čiupo ją už rankos ir primygtinai siūlė priimti šią įspūdingą dovaną. Incidentą stebėjęs Kelly apsauginis greitai nuvedė į šoną savo galimybes pervertinusį Fredericą. Milijonierius netrukus buvo išprašytas iš viešbučio.

Nuotraukose, kuriose užfiksuotas prancūzų verslininko Nimrodo-Frederico Kåmero pasiūlymas Kelly Brook, žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius