Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas verčia rausti iš gėdos Anglijos karalienę?

Anglijos karalienė Elizabeth II (84) turi keturis vaikus, kurie jai padovanojo aštuonis anūkus. Kol kas jos karališkajai didenybei nereikia rausti iš gėdos tik dėl dukters Anne sūnaus Peterio (32), kuris jau sukūrė šeimą, ir sūnaus Edwardo (46) atžalų, kurie dar per maži, kad sugebėtų iškrėsti kokią nors karališkosios šeimos atstovui nederančią šunybę.
Anglijos karalienė Elizabeth II (84)
Anglijos karalienė Elizabeth II (84) / Scanpix nuotr.
Scanpix nuotr./Princas Harry ir buvusi ilgametė jo draugė Chelsy Davy
Scanpix nuotr./Princas Harry ir buvusi ilgametė jo draugė Chelsy Davy

Velso Princas Harry (25)
(Velso princo  Charleso (61) sūnus)

Mergina jį paliko dėl vėjavaikiškumo

Neseniai paaiškėjo, kad raudonplaukį princą paliko ilgametė jo draugė Chelsy Davy (24). Ji pareiškė nutraukianti santykius ir visiems laikams grįžtanti gyventi į Pietų Afrikos Respubliką.
Ši mergina su princu draugavo šešerius metus. Tiesa, per tą laiką pora keletą kartų buvo išsiskyrusi. Pasak jų bičiulių, šįsyk Harry ir Chelsy meilės romane padėtas paskutinis taškas. Davy draugams pasakė: „Mes jau nebe pora.  Man tai – naujo gyvenimo pradžia.“
Buvusi princo mylimoji Londone sulaukė dėmesio verto pasiūlymo užimti jaunesniojo teisininko vietą „Allen&Overy“ firmoje, tad Davy turėjo puikią galimybę padaryti karjerą Didžiojoje Britanijoje. Tačiau, pasak kalbų, žavioji Chelsy pavargo nuo princo vėjavaikiškumo ir po išsiskyrimo su garsiu žmogumi nusprendė palikti šią šalį.
Princas Harry visuomet garsėjo kaip padauža: jis nuolat krečia pokštus naktiniuose klubuose, kartais peržengia karališko padorumo ribas antinacistiniais posakiais, dėl priklausomybės nuo narkotikų tėvas jį buvo išsiuntęs gydytis į reabilitacijos kliniką, o per  vieną iš savo gimtadienių Harry  nusprendė pasilinksminti su striptizo šokėjomis.

Scanpix nuotr./Princas Williamas su drauge Kate Middleton
Scanpix nuotr./Princas Williamas su drauge Kate Middleton

Princas Williamas (28)
(Velso princo Charleso (61) sūnus)

Žavuolis su puikiu humoro jausmu

Šis žavus jaunuolis niekada savo elgesiu nekeldavo itin didelių rūpesčių karališkosios šeimos atstovams. Daug metų visuomenė stebėjo jo meilės romaną su šios šalies numylėtine tapusia Kate Middleton (28). Jiedu daug kartų skyrėsi ir vėl taikėsi. Dabar sklinda šnekų, kad ši pora netrukus susituoks.
Kaip ir kiekvienas jaunuolis, Williamas mėgsta paišdykauti. Kartą jis su broliu Harry nusprendė iškrėsti pokštą močiutei karalienei Elizabeth II. Jiedu į jos oficialaus telefono atsakiklį įrašė tokį tekstą: „Ei, kaip reikalai? Tai Liza, manęs dabar nėra soste. Jei norite kalbėtis su Philipu (karalienės vyras – red. past.), paspauskite skaičių 1, su Charlesu (karalienės sūnus – red. past.) – skaičių 2, susisiekti su korgiais (mylimiausia karalienės šunų veislė – red. past.) – spauskite 3.“ Iš pradžių Elizabeth II už tokį pokštą įsiuto ant anūkų, bet vėliau įvertino jų puikų humoro jausmą.

Scanpix nuotr./Zara Philips
Scanpix nuotr./Zara Philips

Zara Philips (29)
(Princesės Anne (59) dukra)

Gražuolė su charakteriu

Tai dar viena Anglijos karalienės Elizabeth II anūkė. Kalbama, kad garsioji močiutė ir senelis tiesiog dievina šią šviesiaplaukę vaikaitę. Tačiau Zara iš pradžių ignoravo griežtas karališkosios šeimos taisykles: ji rengėsi kaip gatvės vaikis, landžiojo po berniukų kambarius ir siautėjo naktiniuose klubuose.
Prieš kelerius metus Philips į liežuvį įsivėrė du auskarus ir pareiškė, kad išteka už mergišiaus reputacija garsėjančio žokėjaus. Vis dėlto prieš ištekėdama už išrinktojo Zara sugebėjo nusukti į kairę. Įsiutęs žokėjus skandalingai išsiskyrė su gražuole princese.

Scanpix nuotr./Jorko princesė Beatrice
Scanpix nuotr./Jorko princesė Beatrice

Jorko princesė Beatrice (21)
(Jorko hercogo princo Andrew (50) dukra)

Viešai glamonėjosi per pirmąjį pasimatymą

Ši Anglijos karalienės vaikaitė garsėja kaip dažna naktinių klubų lankytoja. Ilgą laiką visuomenėje buvo aptarinėjamas jos nesėkmingas romanas su italų kilmės amerikiečiu Paolo Liuzzo (28). 2002 m. princesės mylimasis buvo apkaltintas žmogžudyste. Teismas nusprendė, kad Paolo  žmogaus nenužudė, bet vis tiek dėl užpuolimo pripažino kaltu.
Po išsiskyrimo su Paolo Beatrice pusbrolis Williamas viename iš naktinių klubų supažindino ją su Amerikos milijonieriaus sūnumi Dave’u Clarku. Jau per pirmąjį pasimatymą Beatrice ir Clarkas nieko nesidrovėdami aistringai glamonėjosi ir bučiavosi populiaraus naktinio klubo lankytojų akivaizdoje. Nuotraukos akimirksniu buvo išplatintos. Už tokį elgesį karališkoji šeima princesės tikrai nepagyrė.

Scanpix nuotr./Jorko princesė Eugenie
Scanpix nuotr./Jorko princesė Eugenie

Jorko princesė Eugenie (20)
(Jorko hercogo princo Andrew (50) dukra)

Mėgėja apsinuoginti

Būdama aštuoniolikos, ši Elizabeth II anūkė nusprendė apsinuoginti ir su drauge sušokti laimės šokį koledžo kieme. Šią sceną išvydo vienas iš koledžo mokytojų. Pasak karališkosios šeimos atstovo, „tai buvo tik nekalta džiaugsmo dėl pasibaigusio semestro išraiška“. Mergaitę namiškiai tąsyk tik pabarė. Tačiau ir vėliau princesę Eugenie paparacai ne kartą įamžino apsinuoginusią paplūdimyje ar su smilkstančia cigarete rankose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius