-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Winslet – skyrybų ekspertė

Besiskiriantys aktorė Kate Winslet ir režisierius Samas Mendesas kaip įmanydami stengiasi vengti vienas kito, tačiau sugeba drauge rūpintis vaikais.
Britų aktorė Kate Winslet
Kate Winslet skyrybos su pirmuoju vyru režisieriumi Jimu Threapletonu 2001-aisiais vadintos pavyzdinėmis, mat įvyko be ginčų ar turto dalybų. Manoma, kad moteris lengvai ir antrąsyk pakartos gražų skyrybų scenarijų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

K.Winslet ši santuoka jau antroji, tad žurnalistai giria ją esant tikra gražių, neviešinamų skyrybų eksperte. Moteris sugeba ne tik rūpintis vaikais, naujais kino projektais, filmuotis reklamose, bet ir puikiai bei gaiviai atrodyti. Kalbama, kad S.Mendesui rūpintis išvaizda sekasi sunkiau.

Pasak Dailymail.co.uk, diena iš dienos prie namo, kur gyvena poros vaikai, kartojasi tas pats scenarijus: vėlyvą popietę nevalyvai atrodantis žilstelėjęs vyras išeina pro duris, nešdamasis tuntą lapų. Lydimas dviejų asistenčių, jis sėda į juodą automobilį ir išvyksta. Ne daugiau kaip po trijų minučių atvyksta jo žmona, kuri pati vairuoja „Audi“. Susirišusi šviesius plaukus į uodegą, ji neatkreipdama į save dėmesio įsmunka į pastatą.

S.Mendesas, norėdamas nuvežti vaikus į mokyklą, sulaukia, kol K.Winslet išeina iš namų, ir tik tuomet ten eina.Ši moteris – „Oskarą“ už vaidmenį filme „Skaitovas“ (angl. „The Reader“) pelniusi 34-erių britų aktorė K.Winslet. Ji ir jos beveik buvęs vyras 44-erių S.Mendesas kartu augina 9-erių dukrą Mią ir 6-erių sūnų Joe, tačiau sugeba tai daryti nė nesusitikdami.

Beje, „Amerikos grožybių“ režisierius S.Mendesas, norėdamas nuvežti vaikus į mokyklą, sulaukia, kol K.Winslet išeina iš namų, ir tik tuomet ten eina.

Apie skyrybas garsi kino pasaulio pora paskelbė kovo pabaigoje. Nuo tada jie stengėsi būti skirtinguose pasaulio kraštuose. K.Winslet ilsėjosi Meksikoje, o S.Mendesas buvo JAV. Beje, Los Andžele jis neseniai buvo pastebėtas vakarieniaujantis su žavia kompanione. Visai neseniai buvo pasirodžiusios kalbos apie galimą poros santykių atnaujinimą. K.Winslet ir S.Mendesui artimi šaltiniai griežtai neigia tokią tikimybę. Jų teigimu, K.Winslet ir S.Mendesas tikrai nebemėgins kurti bendro gyvenimo, nes jie nori išsiskirti oriai ir taip tyliai, kaip tik įmanoma.

Taigi K.Winslet, arba ponia „Mano gyvenimas puikus be tavęs ir juda toliau“, turi didelių planų. Dar šiemet ji filmuosis didelio biudžeto romantinėje komedijoje, kurioje sulaužydama savo rimtos, solidžios aktorės įvaizdį įkūnys mielą amerikietiško tipo moterį. Jai netrūksta darbo ir televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius