Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kelly Osbourne Niujorko mados savaitėje pribloškė puikia išvaizda

Žymios roko žvaigždės dukra turėjo įdėti daug pastangų, kad atrodytų kaip dabar. Niujorko mados savaitėje pasirodžiusi Kelly buvo vos atpažįstama – tikrąja to žodžio prasme ji priminė savo šešėlį, praneša dailymail.co.uk.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne. / „Scanpix“ nuotr.

25 metų televizijos realybės šou žvaigždė atrodė liekna ir pritrenkianti vilkėdama juodą trumputę suknelę iš odos ir juodą švarką.

Dieną prieš tai mergina buvo pastebėta atrodanti ne ką prasčiau – su kūno spalvos suknele, rožinės spalvos lankeliu. Draugiją jai palaikė ištikimas šunelis Sidas.

Kelly ne kartą viešai pasakojo apie savo ilgą kovą su antsvoriu, alinamas dietas ir su kaupu grįžtantį svorį. Atsikratyti antsvorio merginai padėjo televizijos realybės šou „Dancing With The Stars“ („Šokiai su žvaigždėmis“). Dalyvaudama šiame projekte mergina per tris savaites repeticijų neteko didžiulės dalies antsvorio.

„Maniau, kad po projekto kilogramai sugrįš, tačiau svoris dar truputį sumažėjo. Manau, mano  medžiagų apykaita tapo greitesnė“, – džiaugėsi Kelly.

Daugiau Kelly nuotraukų galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius