Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kidman pripažinta stilingiausia australe

Nicole Kidman pripažinta stilingiausia Australijos žvaigžde ir Sidnėjuje apdovanota dviem žurnalo „InStyle“ apdovanojimais.
Nicole Kidman
Nicole Kidman / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

Aktorė pelnė specialų skaitytojų prizą ir buvo pripažinta stilingiausia naujienų ir pramogų pasaulio atstovų kategorijoje.

Pati žvaigždė negalėjo dalyvauti apdovanojimų teikimo ceremonijoje, nes šiuo metu filmuojasi naujoje juostoje „Just Go With It“, kurioje taip pat vaidina Jennifer Aniston ir Adamas Sandleris. Tačiau ji renginio organizatoriams perdavė specialiai apdovanojimų teikimo ceremonijai padarytą vaizdo įrašą, kuriame gautus apdovanojimus paskyrė savo motinai Janelle.

„Užaugau labai stiprių ir pasitikinčių savimi moterų šeimoje. Mano motina padarė didelę įtaką man ir mano išsilavinimui. Ji ragindavo mane pasisakyti, duoti atkirtį, jei reikia, ir laimėti pripažinimą, kuo dabar galiu labai labai didžiuotis. Tai norėčiau elgtis ir toliau“, – sakė N.Kidman įraše.

„Stilius man reiškia pasisakymą. Tai reiškia neiti į kompromisą su tuo kuo esi, vien dėl to, ką pasakytų žmonės. Tai reiškia likti išdidžiai ir suprasti, kad kartais gali būti madinga, kartais – ne, bet vis tiek likti ištikima sau“, – baigė N.Kidman. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius