Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kim Kardashian švenčia 36-ąjį gimtadienį: pažiūrėkite, kaip ji atrodė prieš 20 metų

Penktadienį, spalio 21-ąją, realybės šou žvaigždei Kim Kardashian West sueina 36-eri, tačiau anksčiau planuotos gimtadienio linksmybės buvo atšauktos dėl prieš dvi savaites įvykusio ginkluoto apiplėšimo.
Kim Kardashian per savo 16-ąjį gimtadienį
Kim Kardashian prieš 20 metų, per savo 16-ąjį gimtadienį / kimkardashianwest.com nuotr.

Po Kim Kardashian West sukrėtusio užpuolimo ji atšaukė visus artimiausius darbus, viešus pasirodymus ir net gimtadienio vakarėlį Las Vegase, kad ramiai pabūtų namuose ir atsigautų. Tad ir savo gimtadienį ji atšvęs tik šeimos ir artimiausių draugų ratelyje, o instagrame mes greičiausiai nebepamatysime, ką ji gavo dovanų nuo savo vyro Kanye Westo – neabejojama, kad po užpuolimo Kim elgesys socialiniuose tinkluose ir puikavimasis prabanga smarkiai pasikeis.

Nors Kim visą tą laiką po užpuolimo tylėjo (kas jai yra labai neįprasta), vis tik ištikimiausius gerbėjus, kurie yra užsiprenumeravę mokamas naujienas iš jos tinklaraščio, garsenybė pradžiugino per savo gimimo dieną. Tiesa, tai padarė ne ji pati, o viena iš jos geriausių ir seniausių draugių Allison Statter, kuri paskelbė įrašą apie Kim 16-ąjį gimtadienį ir pasidalijo archyvinėmis, iki šiol nematytomis nuotraukomis iš to gimtadienio vakarėlio, vykusio prieš 20 metų.

„Sunku patikėti, kad prieš 20 metų mums su Kim suėjo 16 metų ir mes mokėmės vairuoti. Labai gerai prisimenu Kim 16-ąjį gimtadienį. Teta Kris ir dėdė Robertas surengė tikrai gražų vakarėlį Kim ir visiems jos draugams bei šeimos nariams populiariame itališkame restorane „Cicada“. Mes visi tada švęsdavome savo saldžiuosius 16-uosius gimtadienius „Cicadoje“! Spalį gimusi Kim visada buvo šiek tiek jaunesnė už mus visus, tad mes visi laukėme, kada jai sueis 16 ir mums nebereikės jos visur vežioti! – 20 metų senumo įspūdžiais, tarsi tai būtų vykę vakar, dalijosi geriausia Kim draugė. – Kim negalvojo, kad dovanų gaus mašiną, nes jos tėtis jai įkalė į galvą, jog jai nereikia nuosavos mašinos būnant 16-os metų, tad kai Kim po vakarienės išėjo į lauką ir pamatė savo naują baltą BMW, ji buvo TOKIA nustebusi!!!“

„Kai mudvi su Kim kartu užaugome ir patyrėme svarbiausius gyvenime įvykius – gavome pirmuosius savo darbus, įsikraustėme į pirmuosius namus, ištekėjome ir susilaukėme vaikų – smagu atsigręžti atgal ir pasidžiaugti visais bendrais prisiminimais. Jos 16-asis gimtadienis visą laiką išliks ypatingu prisiminimu, nes tai buvo metas mūsų gyvenime, kai mes dar neturėjome tiek daug atsakomybės. Mes kartu mėgavomės kiekviena akimirka būdamos 16-metėmis. Laimingo gimtadienio, Kimmie. Myliu tave labiau, nei tu žinai!“​

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian spalio mėnesį Paryžiaus mados savaitėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius