Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristin Chenoweth patyčių objektas – Kim Kardashian užpakalis

Visi, kas netingi, Amerikoje šaiposi iš televizijos garsenybės Kim Kardashian užpakalio, kuris, pasak jos buvusio vyro krepšininko Kriso Humphrieso, yra netikras.
Kristin Chenoweth ir Kim Kardashian
Kristin Chenoweth ir Kim Kardashian / AOP ir Bulls nuotr.

Naujausią pokštą iškrėtė kantri muzikos superžvaigždė ir Brodvėjaus teatro pažiba Kristin Chenoweth (43). Scenoje moteris pasirodė su dideliu dirbtiniu užpakaliu, taip parodijuodama ne ką kitą, o Kim Kardashian.

Kaip 15min.lt jau rašė, Kim Kardashian buvęs vyras K.Humphriesas taip pat tyčiojosi iš jos didelės sėdynės. 31 metų realybės šou žvaigždės ir 26-erių krepšininko santuokai tetrukus 72 dienas, imta garsiai kalbėti, kad vestuvės tebuvo būdas pasireklamuoti ir pasipelnyti – už išskirtines šventės nuotraukas ir galimybę filmuoti ceremoniją įvairios žiniasklaidos priemonės porelei sumokėjo nemenką sumelę. Tačiau netrukus viešumoje pasirodė ir kitokių versijų. Vienas žurnalas teigė, neva krepšininkas įžeidinėjo ir tyčiojosi iš savo žmonos, todėl ji nusprendė paduoti skyrybų prašymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius