Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kylie Minogue vyrai: gražūs, talentingi ir neprognozuojami (nuotraukos)

Popkaralienė Kylie Minogue gali pasigirti solidžiu draugysčių sąrašu – jame puikuojasi ne viena puikiai pažįstama pavardė iš muzikos, madų ir kino pasaulio.
Andresas Velencoso Segura ir Kylie Minogue
Andresas Velencoso Segura ir Kylie Minogue / „Scanpix“ nuotr.

Kylie vienmetis, australų aktorius ir dainininkas Jasonas Donovanas – pirmasis dainininkės mylimųjų sąraše. Su K.Minogue aktorius susipažino filmuodamasis muilo operoje „Kaimynai“. Būtent šis serialas ir išgarsino jaunųjų aktorių porelę. 1989 metais J.Donovanas paliko serialą, tokiu žingsniu sukeldamas kalbų, kad jo ir Kylie beveik šešis metus trukusiai draugystei atėjo galas.

Didžiojoje Britanijoje J.Donovanas yra pardavęs daugiau nei 3 mln. albumų. 1989 metais jo debiutinis albumas „Ten Good Reasons“ buvo pats perkamiausias – buvo parduota daugiau nei 1.5 mln. jo kopijų. Keturios jo dainos buvo pasiekusios muzikos topų viršūnes, viena iš jų – „Especially for You“, kurią 1988 metais J.Donovanas įrašė duetu su Kylie.

Paliko dėl neištikimybės

1989-1991 metais Kylie pašonėje buvo pastebimas skandalingos muzikos grupės INXS vokalistas, aktorius Michaelis Hutchence'as. Dviejų žvaigždžių romanas buvo labai audringas – Michaelis buvo priklausomas nuo alkoholio ir narkotikų, kurie jį paversdavo neprognozuojamu.

M.Hutchence'o mylimųjų sąraše buvo daugybė mažiau ar daugiau žinomų modelių, aktorių, dainininkių. 1991 metais K.Minogue nusprendė nutraukti santykius su Michaeliu, kai sužinojo apie jo ir manekenės Helenos Christensen romaną.

1997 metais muzikos pasaulį supurtė netikėta žinia – M.Hutchence'as buvo rastas nusižudęs savo kambaryje. Po skyrybų Kylie ir skandalingasis rokeris buvo likę draugais, todėl jo mirtis stipriai sukrėtė atlikėją.

Garsioji INXS daina „Suicide blonde“ buvo įkvėpta Kylie pasisakymo – būtent tokia fraze dainininkė apibūdino savo įvaizdį filme „The Delinquents“.

M.Hutchence'as yra pasakęs, kad „nedoroji Kylie“ yra mėgstamiausias jo laisvalaikio praleidimo būdas.

Pikantiški komplimentai iš Lenny Kravtizo

1991 metais buvo užsimezgęs trumpas bet karštas K.Minogue ir Amerikos dainininko, kompozitoriaus, „Grammy“ apdovanojimų nominanto Lenny Kravitzo romanas. 46 metų roko dainininkas mielai prisimena šį laikotarpį. „Jos užpakaliukas – geriausias Didžiojoje Britanijoje. Aš tai galiu paliudyti!“ – 2002 metais laikraščiui „The Mirror“ yra sakęs apie 30 milijonų albumų pasaulyje pardavęs muzikantas.

Spaudoje taip pat galima aptikti Zane'o O'Donnellio pavardę. Skelbiama, kad garsus Pietų Afrikos modelis, kuris nusifilmavo keliuose K.Minogue klipuose su dainininke susitikinėjo 1991-1993 metais.

Žiniasklaida mini ir romantiškus Kylie ryšius su 47 metų prancūzų, amerikiečių fotografu, režisieriumi Stephane Sednaoui. Mados fotografijoje ir fotožurnalistikoje pasižymėjęs vyras taip pat yra prisidėjęs prie K.Minogue ir Towa Tei klipo „GBI: German Bold Italic“ sukūrimo.

Dar vienas K.Minogue akiratyje atsidūręs vyriškis – Timas Jefferiesas, turtuolis, Didžiosios Britanijos „playbojus“ ir dažnas bulvarinės spaudos svečias, su kuriuos Kylie susitikinėjo 1998 metais.

Spaudoje apipylė purvais

Labiausiai Kylie gerbėjų smerkiamas dainininkės vaikinas – modelis Jamesas Goodingas, su kuriuo dainininkė susitikinėjo 1998-2001 metais. Vyras nevengė narkotikų, o po skyrybų spaudoje užsipuolė buvusią mylimąją ir atskleidė pikantiškiausias judviejų detales. Negana to, vyrukas prisipažino jai buvęs neištikimas.

„Aš vis su kuo nors santykiaudavau. Aš tuo nesididžiuoju, bet jų buvo daugybė“, – apie savo meilės romanus žurnalui „Marie Claire“ yra sakęs jis.

Kylie ir J.Goodingas išsiskyrė po muzikos apdovanojimų, kurių metu dainininkas Justinas Timberlake'as scenoje palietė K.Minogue sėdmenis. J.Goodingas įtarinėjo, kad Kylie galėjo būti užmezgusi romaną su Justinu.  

2003 metais K.Minogue buvo pastebėta su Jay Kay pseudonimu žinomu muzikantu Jasonu Cheethamu, muzikos grupės „Jamiroquai“ lyderiu. Kalbama, kad „Grammy“ nominantas ir popdainininkė kartu praleido kelias smagias naktis, tačiau nieko rimto tarp judviejų taip ir neužsimezgė.

Tais pačiais metais Kylie ėmė susitikinėti su prancūzų aktoriumi Olivieriu Martinezu. Prancūzų ir Holivudo filmuose, pavyzdžiui, „Unfaithful“ pasirodęs aktorius su Kylie katu prabuvo iki 2007 metų. Skelbiama, kad Kylie nutarė nutraukti santykius su Olivieriu dėl to, jog jis buvo pastebėtas daug jaunesnių moterų draugijoje. Vyras taip pat yra susitikinėjęs su aktore Mira Sorvino, modeliu Rosie Huntington, o šiuo metu savo laiką leidžia su aktore Halle Berry.

O.Martinezas dainininkę palaikė sunkiu laikotarpiu – 2005 metais jai buvo diagnozuotas krūties vėžys. 

Meilę įrodo tatuiruote

32 metų Andresas Velencoso Segura – dabartinė K.Minogue meilė. Dešimt metų už dainininkę jaunesnis ispanų modelis sužibėjo „Chanel Allure Home“ ir „Louis Vuitton“ reklamose. 2009 metų populiariausių modelių rinkimuose A.V.Segura užėmė 6 vietą.

Popprincesė ir modelis susitikinėja nuo 2008 metų liepos mėnesio po pažinties burleskos šokėjos Ditos Von Teese gimtadienio vakarėlyje. Per tą laiką pora spėjo ir išsiskirti, ir susitaikyti. Kairėje krūtinės pusėje Andresas išsitatuiravęs savo mirusios motinos vardą „Lucia“. 2009 metais jis pasidarė dar vieną tatuiruotę – klubo apačioje atsirado Kylie vardas – Andreso ištikimybės ir atsidavimo mylimajai simbolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius