-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa naujuoju klipu siekia užrūstinti Bažnyčią? (video)

Kieno liemenėlė galėtų nužudyti? Žinoma, Lady GaGos. Niekas atlikėjos nepavadins drovia ar nusibodusia – ji visuomet provokuoja, o jos naujasis kūrinio „Alejandro“ vaizdo klipas gali net užrūstinti Bažnyčią.
Lady GaGa
Lady GaGa / „Scanpix“ nuotr.

Seksualiame devynių minučių filmuke Lady GaGa ne tik persirengia vienuole, bet ir ryja rožinio karoliukus, riša meilužį prie lovos.

Dėl ilgai laukto vaizdo klipo antradienį net buvo „nulūžusi“ oficiali dainininkės svetainė. Naująjį Lady GaGos šedevrą sukūrė legendinis mados fotografas Stevenas Kleinas.

„Jai patinka didingi dalykai, tai jai tinka. Mes sujungėme šokį, pasakojimą ir siurrealizmo detales. Mūsų tikslas buvo paaiškinti Lady GaGos troškimą atverti savo širdį ir apnuoginti sielą“, – žurnalui „Rolling Stone“ sakė S.Kleinas.

Pasak Dailymail.co.uk, Lady GaGa išlaiko savo stilių ir vertybes, pavyzdžiui, pagerbia bičiulius homoseksualus.

24-erių atlikėja filmuke raitosi su daugybe pusnuogių vyrų. Netrūksta aliuzijų ir į Madonnos pasirodymus. Lady GaGa net segi jos firminę kūginę liemenėlę, tiesa, patobulintą įtaisytais šautuvais. Viename interviu dainininkė pareiškė, kad šis klipas – jos meilės ir pagarbos homoseksualų bendruomenei išraiška. „Gerbiu jų drąsą ir meilę vienas kitam, ryžtą megzti santykius“, – sakė Lady GaGa.

Tiesa, naujasis klipas patiko ne visiems. Kolegė dainininkė Katy Perry svetainės „Twitter“ savo profilyje pareiškė, kad „pasinaudoti  šventvagyste pramogai yra taip pat pigu, kaip komikui pasakoti pokštą, neva jis pagadino orą“.

VIDEO: Lady Gaga - Alejandro

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius