-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lindsay Lohan su švirkštu rankose (nuotraukos)

Aktorė Lindsay Lohan skęsta problemų liūne. Britų bulvarinis leidinys „News of the World“ išspausdino nuotraukas, kuriose aktorė, kaip manoma, ketina sau susileisti narkotikų, greičiausiai heroino. Tokie kadrai dar labiau pakenks subjurusiai aktorės reputacijai.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

Teigiama, kad kadrai yra padaryti viename Holivudo vakarėlyje 2007-aisiais. L.Lohan jau seniai yra susikompromitavusi savo reputaciją dėl chaotiško gyvenimo būdo, tačiau draugų teigimu, ji mėgina pasitaisyti.

Nuotraukas, kuriose L.Lohan galimai leidžiasi itin stiprų narkotiką – heroiną, pamatyti galite čia.

24-erių mergina už lygtinio paleidimo pažeidimą – jos kraujyje buvo rasta narkotinių medžiagų pėdsakų – buvo nuteista nuo praėjusio penktadienio praleisti 4-ias savaites kalėjime. Tačiau vos po kelių valandų ji buvo paleista už užstatą. Nuotraukos, kuriose L.Lohan rankose laiko švirkštą, neabejotinai jai taps smūgiu į paširdžius.

Beje, People.com žiniomis, aktorė ketina savanoriškai sugrįžti į reabilitacijos kliniką ir pasikeisti prastus įpročius iki spalio 22-osios, kai teismas peržiūrės jos lygtinio paleidimo pažeidimo bylą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius