-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andžele palaidotas tragiškai žuvęs aktorius Paulas Walkeris

Šeštadienį Los Andžele privačios ceremonijos metu Holivudo kalvose esančiose Forest Lawn kapinėse palaidotas prieš dvi savaites avarijoje žuvęs aktorius Paulas Walkeris, rašo People.com.
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje
Paulo Walkerio gerbėjai atsisveikina su aktoriumi jo žūties vietoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Filmų „Greiti ir įsiutę“ žvaigždės kūnas buvo kremuotas Glendeilo krematoriume praėjusį ketvirtadienį.

Aktoriaus šeima nutarė į laidotuves neįsileisti spaudos atstovų ir gerbėjų. Manoma, kad tokį sprendimą šeima priėmė dėl 15-metės Paulo Walkerio dukros Meadow, kuri labai sunkiai išgyvena tėvo netektį, o laidotuvėse dalyvaujantys pašaliniai žmonės tik trukdytų. Laidotuvės buvo labai nedidelės ir jose dalyvavo 50 pačių artimiausių Paulo Walkerio šeimos narių bei draugų.

Atsisveikinimo ceremonija truko 40 minučių, per kurią susirinkusieji dalijosi prisiminimais apie aktorių. Prie kapo stovėjo didelis P.Walkerio portretas, kuris skendo baltose gėlėse. „Tai buvo sunki diena daugeliui, nes jie dar nebuvo pasirengę galutinai atsisveikinti su velioniu. Ceremonijoje dalyvavo Paulo tėvai, broliai ir kiti šeimos nariai. Jie visą laiką vienas kitą palaikė, nuolat apsikabindavo ir dalijosi prisiminimais apie jį“, – pasakojo laidotuvių ceremonijoje dalyvavęs šaltinis.

Dalis aktoriaus pelenų palikti urnoje kapinėse, o kitą dalį šeimos nariai pasidalijo nedidelėmis dalimis kaip Paulo Walkerio atminimą.

TMZ  šaltinis sakė, kad po intymių laidotuvių šeimos rate bus surengtas ir didesnis renginys Paului Walkeriui atminti, tačiau ir į jį pateks tik kviestiniai žmonės.

Praėjusį sekmadienį Paulo Walkerio gerbėjai jo žūties vietoje suorganizavo neoficialią atsisveikinimo ceremoniją, į kurią susirinko keli tūkstančiai žmonių.

VIDEO: „Greitų ir įsiutusių“ kūrėjai paviešino Paului Walkeriui atminti skirtą vaizdo įrašą

40-metis Paulas Walkeris žuvo praėjusį šeštadienį, kuomet jo draugo profesionalaus lenktynininko Rogerio Rodo vairuojamas „Porsche GT“ trenkėsi į stulpą, po to į medį ir užsiliepsonojo. Abu vyrai žuvo vietoje, jų kūnai sudegė neatpažįstamai.

Los Andžele buvo atliktas abiejų žuvusiųjų skrodimas, kuris parodė, kad Paulas Walkeris mirė nuo trauminių ir terminių sužalojimų kombinacijos. Tai reiškia, kad po automobilio atsitrenkimo į stulpą jis mirė ne iš karto – įsiplieskusi ugnis užbaigė jo gyvenimą. Rogeris Rodas mirė iš karto po susidūrimo – ugnis jo gyvybei jau nebeturėjo įtakos.

Avarijos priežastis dar nėra išaiškinta: pirminė policijos versija buvo didelis greitis. Taip pat neatmetama ir gamybinio „Porsche GT“ broko versija. Policija jau paneigė gandus, esą avarija įvyko dėl to, kad jis su Rogeriu Rodu dalyvavo gatvės lenktynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius