-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna provokuojamai reklamuos „Louis Vuitton“ kolekciją

Madonna provokuojamomis pozomis reklamuos naujausią JAV stilisto Marco Jacobso kolekciją, sukurtą kompanijai „Louis Vuitton“, ketvirtadienį pranešė šie prancūzų prabangos prekių namai.
Madonna
Madonna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Pirmosiose paskelbtose nuotraukose, kurioms nusifotografavo kuklaus ilgio drabužėliais, bet  mūvėdama tinklines kojines ir avėdama išskirtinius aukštakulnius, popmuzikos deivė įkūnija dizainerio „viziją apie kvintesencinę paryžietę“, kuri ir įkvėpė spalį pristatytą jo 2009 metų pavasario ir vasaros kolekciją namams „Louis Vuitton“.

„Norėjau, kad reklamos kampanija būtų labai drąsi, geidulinga ir mistiška, – sakoma M.Jacobso pareiškime. – Kad tai pasiektume, mums reikėjo didžiausios atlikėjos, o man tai yra Madonna.“

5 dešimtmečio stiliaus paryžietiškame bare ką tik išsiskyrusi 50-metė su naujausiomis „Vuitton“ „it“ rankinėmis pozavo provokuojamai, segėdama labai trumpą sijonėlį ir pasipuošusi etninių motyvų aksesuarais.

Ši reklamos kampanija visame pasaulyje prasidės vasario mėnesį.

Po 1997-ųjų, kai „Louis Vuitton“ pradėjo dirbti M.Jacobsas, ši daugiau kaip 150 metų gyvuojanti kompanija, kuri yra imperijos LVMH dalis, išsiplėtė ir pardavinėja ne tik rankines bei krepšius, bet ir prabangius vyrų bei moterų drabužius, avalynę, laikrodžius, papuošalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius