-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melo Gibsono draugė pagimdė mergaitę

Aktorius Melas Gibsonas ir jo draugė Oksana Grigorjeva džiaugiasi sulaukę dukters, praneša žiniasklaida.
Melas Gibsonas su nauja drauge Oksana
Melas Gibsonas su drauge Oksana / „Scanpix“ nuotr.

53 metų M.Gibsonas gegužę paskelbė, kad jo draugė laukiasi. Apie įžymybes rašanti interneto svetainė RadarOnline.com praneša, kad 39 metų O.Grigorjeva pagimdė šį penktadienį, kelios savaitės pirma laiko. Daugiau detalių neskelbiama.

Australijoje augęs aktorius jau turi septynis vaikus, kurių motina yra jo žmona Robyn. Ji po 28 santuokoje išgyventų metų balandį padavė skyrybų prašymą.

Rusė O.Grigorjeva dar turi paauglį sūnų, kurio tėvas yra buvęs Džeimsas Bondas Timothy Daltonas. M.Gibsonas yra sakęs, kad su žmona nebegyvena trejus metus ir kad poros keliai išsiskyrė netrukus po to, kai jis Malibu buvo areštuotas dėl vairavimo apsvaigus ir per tą incidentą išplūdo žydus. Vėliau aktorius atsiprašė ir gydėsi nuo alkoholizmo.

Televizijos pokalbių laidos vedėjui Jay Leno aktorius sakė, kad su buvusia manekene O.Grigorjeva, kuri dabar yra dainininkė ir pianistė, susipažino 2008 metais, kai ji pasirašė kontraktą su jo įrašų kompanija „Icon Records“. Šiemet buvo išleistas O.Grigorjevos debiutinis albumas „Beautiful Heartache“.

M.Gibsonas 10-ame praeito amžiaus dešimtmetyje buvo tarp daugiausia uždirbančių ir populiariausių pasaulio aktorių. Už savo 1995 metų filmą „Narsioji širdis“ jis gavo geriausio režisieriaus ir geriausio filmo „Oskarus“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius