-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

17-metė Miley Cyrus pasaulį užkariauti ketina seksualumu (audio, nuotraukos)

Vaikams skirtuose filmuose ir serialuose išgarsėjusi dainininkė Miley Cyrus vargu ar dar kada pasirodys vaikiškuose projektuose. Naujame seksualiame savo kūrinio „Can't Be Tamed“ vaizdo klipe 17-metė parodo, ką išmokusi iš tokių atlikėjų kaip Britney Spears ir Lady GaGa.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Jaunoji atlikėja pasirodo su trumpais šortukais, seksualiais korsetais ir net trumpai pašoka aplink stulpą. M.Cyrus klipe yra įkalinta paukščio narve, o muziejaus prižiūrėtojas pristato ją sakydamas: „Štai ši būtybė yra tokia reta, kad manyta, jog ji išnyko. Pirmąsyk mums pavyko pagauti rečiausią gyvūną Žemėje.“ Dainininkė su šokėjais ugningai šoka ir, kaip pati sakė, atranda suaugusią save. Tiesa, toks išsišokėliškas poelgis sukėlė diskusiją tarp britų portalų komentatorių.

„Man labai patiko filmuotis, norėjau būti kitokia moterimi atlikėja. Juk istorija ne apie tai, kad stoviu vienoje vietoje ir esu seksuali. Viskas yra kūrybiška. Tai nuostabus ir seksualus vaizdo įrašas, tačiau jis nėra tuščias, nes puikiai paaiškina dainos jausmus ir tekstą“, – tikino M.Cyrus. Anot jos, toks darbas – tai pirmas žingsnis į suaugusiųjų gyvenimą.

Beje, 2008-aisiais M.Cyrus viešai atsiprašė už savo nuotraukas, kurias padarė garsi fotografė Annie Leibovitz žurnalui „Vanity Fair“. Tąsyk būdama 15-metė aktorė ir atlikėja pozavo pridengusi krūtinę tik medžiagos atraiža. Taip ji smarkiai papiktino savo gerbėjų, kurių amžius daugiausia nuo 5-erių iki 15 metų, tėvus.

Kadrų iš „Can't Be Tamed“ vaizdo klipo rasite čia.

Naujas M.Cyrus kūrinys „Can't Be Tamed“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius