-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naomi Campbell tvirtina nesanti „blogo charakterio dievaitė“

Naomi Campbell tvirtina nesanti aikštinga gražuolė, kuri į tarnaites mėto telefonus ar skaldo antausius jos nesupratusiems vairuotojams – tiesiog ją siutina, kai tenka nusivilti patikimais laikytais žmonėmis.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Supermodeliui net teko kreiptis į profesionalus, kad šie padėtų suvaldyti daug kartų plačiai išviešintus jos pykčio protrūkius.

Moteris buvo nubausta už tai, kad užpuolė oro linijų „British Airways“ ekipažą, ir pripažino savo kaltę dėl netyčinio savo darbuotojos Anos Scolavino užpuolimo, už kurį 2007 metų sausį teismas jai skyrė penkių dienų viešųjų darbų Niujorke bausmę ir nurodė išklausyti dviejų dienų pykčio tvardymo kursą.

Dabar dailioji juodaodė tvirtina, kad nusiramino ir pradėjo suprasti, iš kur kyla jos pyktis.

Dalyvaudama Oprah Winfrey televizijos pokalbių laidoje, kuri Amerikoje buvo parodyta pirmadienį, N.Campbell atvirai paaiškino, kad aplinkiniams nepagarbiai su ja elgiantis, jai viskas nusidažo raudonai, o vėliau, prasiveržus pykčiui, ji nieko nebemato.

N.Campbell patikino laidos šeimininkę, kad nėra blogo charakterio dievaitė.

„Tai kyla iš kažkur giliau, nei aš. Tai kyla iš kitokios rūšies emocinio sutrikimo, nes nėra taip, kad pradedu mėtyti, kai iš karto negaunu, ko noriu... Manau, kad tai kyla dėl kažkokios „paliktosios“ problemos ir dėl to, kad mėginu aplink save suburti šeimą iš žmonių, kurie nėra šeimos nariai, todėl man vos pajutus nepasitikėjimą, tas kortų namelis subyra“, – atviravo N.Campbell.

„Manau, kad tai dar gali būti dėl baimės, nes pyktis kyla iš baimės... Tai nėra pasiteisinimas, aš neturiu kuo pateisinti savo elgesį“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius