-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame kalėdiniame Mariah Carey klipe vaidmenis gavo ir jos dvynukai

Dainininkė Mariah Carey pristato naują kalėdinę dainą – duetą su atlikėju Johnu Legendu. Internete pasirodė ir šiai dainai sukurtas vaizdo klipas, kuriame gausu akimirkų iš M.Carey šeimyninio gyvenimo – klipe pasirodo ir jos vyras, ir vaikai.
Mariah Carey vaizdo klipe vaidina ir jos vaikai
Mariah Carey vaizdo klipe vaidina ir jos vaikai / Kadras iš „YouTube“

M.Carey ilgai svajojo apie tai, kaip pagaliau taps mama. Panašu, kad moteris panoro, jog apie šią išsipildžiusią svajonę sužinotų visas pasaulis. Ilgai negalvojusi atlikėja tam rado itin tinkamą būdą – vaizdo klipą, kuriame pasakojama jos laimingos šeimos istorija. Vaizdo klipe galima išvysti ir jos dvynukus Moroccan ir Monroe.

41 metų dainininkė klipe puošia Kalėdų eglutę, guli su 31 metų sutuoktiniu Nicku Cannonu ant sofos, bučiuoja savo dvynukus ir dainuoja su didele draugų kompanija kalėdiškai papuošusiame kambaryje.

Moteris naujausiame vaizdo klipe atrodo itin jaunatviškai – pasipuošusi puošnia raudona suknele ji atrodo lyg būtų atsukusi kalendorių mažiausiai dešimčia metų atgal.

Daina „When Christmas Comes“, įrašyta su J.Legendu, Jungtinėse Amerikos Valstijose buvo pristatyta praėjusią savaitę. Ją M.Carey apibūdina kaip „vakarėlį namuose“.

Šis kūrinys pirmą kartą pasirodė M.Carey 13-ąjame albume „Merry Christmas II You“ dar praėjusiais metais, tačiau šiemet jis buvo perrašytas duetu su atlikėju J.Legendu.

Didžiausio populiarumo yra susilaukusi M.Carey kalėdinė daina „All I Want For Christmas“, kuri viso pasaulio topų viršūnėse buvo 1994 metais. 

Mariah Carey ir Johnas Legendas „When Christmas Comes“:

VIDEO: Mariah Carey, John Legend - When Christmas Comes
Mariah Carey „All I Want For Christmas“:

VIDEO: Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius