-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nickas Jonas neatsispyrė „Mis Visatos“ Olivios Culpo žavesiui

Grupės „Jonas Brothers“ narys Nickas Jonas vasaros pradžioje tik juokais užsiminė, kad „Mis JAV“ rinkimuose žvalgysis naujos merginos, tačiau taip jau nutiko, kad būtent ten jam į akį ir krito 2012-ųjų „Mis Visata“ Olivia Culpo.
Nickas Jonas ir Olivia Culpo
Nickas Jonas ir Olivia Culpo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nickas ir Olivia susipažino birželio viduryje per „Mis JAV“ rinkimus, kuriuos vedė dainininkas. „Šiuo metu aš esu laisvas, taigi labai laukiu šio konkurso“, – per spaudos konferenciją, vykusią prieš „Mis JAV“ konkursą, apie naujos merginos paieškas juokaudamas prasitarė Nickas Jonas. Bet būtent tame konkurse jo ir laukė netikėtai užklupę jausmai gražiausiai ne tik JAV, bet ir visos visatos merginai.

Netrukus 21-ąjį gimtadienį švęsiantis Nickas Jonas su Olivia Culpo pirmą kartą pastebėtas rugpjūčio pradžioje Niujorke. Pirmiausia gerbėjai porelę pastebėjo kartu išeinančius iš Nicko buto, kuomet jiedu meiliai laikė vienas kitą už rankų. Vos tik pastebėjo, kad Nicko gerbėjos juos atpažino, jiedu paleido vienas kito ranką. Nickas trumpai šnektelėjo su gerbėjomis, o Olivia tuo metu pasitraukė nuošaliau ir palaukė, kol jis atsisveikins su jomis.

Vėliau porelė buvo pastebėta vakarieniaujanti restorane „Ovest Pizzoteca“, kur taip pat atrodė, jog romantiškai leidžia laiką. Išėję iš restorano Nickas ir Olivia susikibo už rankų ir vaikščiojo po Niujorką.

„E! News“ šaltinis tvirtina, kad Nicko ir Olivios santykiai dar labai nauji, jie tik vaikšto į pirmuosius pasimatymus ir bando vienas kitą pažinti artimiau. Kuo tai baigsis, parodys tik laikas, tačiau Nickas Jonas jau buvo nuvykę į naujosios merginos gimtąjį miestą, kad susipažintų su jos šeima.

21-erių gražuolė Olivia Culpo „Mis JAV“, o vėliau ir „Mis Visatos“ karūna pasipuošė 2012-aisiais.

Olivia Culpo Mis Visatos karūna pasipuoaė 2012-ųjų pabaigoje
Olivia Culpo „Mis Visatos“ karūna pasipuošė 2012-ųjų pabaigoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius