-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Kidman filme taps Gwyneth Paltrow vyru

Tai skamba neįtikėtinai, tačiau garsioji australų aktorė Nicole Kidman filme vaidins aktorės Gwyneth Paltrow vyrą.
Nicole Kidman
Nicole Kidman / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie G.Paltrow skirtą N.Kidman žmonos vaidmenį oficialiai pranešė būsimo filmo kūrybinės grupės atstovai. Garsioji „Mulen Ružo“ aktorė įkūnys pirmąjį pasaulio transseksualą Einarą Wegenerį švedų režisieriaus Tomaso Alfredsono filme „The Danish Girl“ (liet. „Danė“).

„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Nuo 1882-ųjų iki 1931-ųjų gyvenusi Lili Elbe buvo pirmoji žinoma iš vyro pasidariusi moteris. Ji gimė Danijoje, būdama vyras, kurio vardas buvo Einaras Mogensas Wegeneris. Didžiąją gyvenimo dalį E.Wegeneris buvo vyras ir džiaugėsi sėkminga artisto karjera. Jis buvo vedęs iliustratorę Gerdą Gottlieb. Kai kuriais duomenimis, savo tikrąjį pašaukimą vyras atrado sykį pozuodamas kaip moteris vienam žmonos piešinių. E.Wegeneris pasidarė daugybę lyties keitimo operacijų 1930-aisiais ir virto Lili (kitur – Lily) Elbe. Tais laikais lyties keitimo operacijos buvo tik eksperimentinės. Šis atvejis Europoje sukėlė tikrą sensaciją, o vyro-moters ir G.Gottlieb santuoka buvo pripažinta negaliojančia. Lili Elbe mirė 1931-aisiais dėl penktos operacijos komplikacijų. Po šios operacijos vyras, tapęs moterimi, vylėsi, kad galės susilaukti vaikų.

Naują kino juostą prodiusuos N.Kidman priklausanti kompanija „Blossom Films“, o scenarijus bus paremtas to paties pavadinimo Davido Ebershoffo knyga.

E.Wegenerio žmoną Gerdą vaidins G.Paltrow, nors anksčiau manyta, kad šį vaidmenį atliks Charlize Theron. Filmas kino teatruose turėtų pasirodyti 2011-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius